demekki dünya kendi kendine oldu
eniskaya ben sana inaniyorum herseyin kendiliginden var olduguna simdi bende sana birsey anlatacagim kendi kendine var olduguna bana inanacakmisin ? inanmayacagin icin simdi cigikla gülüyorum

) muahahahahah
bak simdi ben bir gün firat nehrin yanindaydim.ögle namazini kilmak icin abdest alacaktim ve birden bire kendiligindan yerden agac cikti ve büyüdü.sonra insan eli degmeden agac kendiliginden kesildi, yine kendiliginden o koca agic tahta haline geldi sonra yine kendiliginden sandal haline geldi en sonunda da kendiliginden sandal nehirin üstünde akmaya basladi !!!
simdi beni ne kadar ciddi ye aldigini ögrenmek isterim.
sen dünyanin kendi kendine var oldugunu söylüyorsun o zaman sen maymunlardan olmussun anlasilan senin atalarinda maymundu.
görmedigin seye inanmadigini belirtiyorsun.
aksam oldugunda bilgisayarin basina geciyorsun ve buraya sacma sapan seyler yaziyosun.senin bilgisayari calisir hale getiren nedir. kablomu yoksa pirizmi ?? ikisini göre biliyorsun ve elle tuta biliyorsun. bunlar bilgisayarini calistirmak icin yetiyormu ??? yetmiyor demek baska birsey eksik o da elektirk. elektirgin var oldugunu biliyoruz. ama elektrinin nasil birsey oldugunu görmedik ama elektriginn yaptigi gücü görüyoruz.
o zaman sen salaksin ve bir konustugun bir birini tutmuyor.görmedigim seye inanmam diyorsun sonrada elektrigi görmedigin halde elektrigin var oldugunu biliyorsun ve inaniyorsun.
sen herkezden akilli oldugunu zannediyorsun.
sana soruyorum beyinden özürlü ve akildan mahrum birakilan yaratik.
sana soruyorum sende akil varmi sen diyeceksin.evet .aklini tutup eline koyup bana göstere bilirmisin. gösteremessin. cünkü elle tutulan gözle görülen birsey degilki akil.ama sen aklini özünle görmedigin halde kendinde haddinden fazla akil oldugunu zannediyor dierlerinde kil olmadigini zannediyorsun. sen sadece zan icinde hareket ediyorsun.
sana ne anlatsam nafile cünkü beyinden özürlü ve akildan mahrumsun.
müslümanlik hakkindaki yazilarini cogunu okudum

sizin adam olmaya niyetiniz yok siz hayvanlasmayi yegliyorsunuz sizede anca o yakisir.