Aynen katiliyorum
"Sevgili Tanrı insanlara doğuştan verilien meziyetlerini kullanmasından bahsetmekte, okuyun, yazın ve bu yeteneklerin tümü sizlerde bulunmakta demekte gibi."
Bu sözlerin güzel... bir nevi Tanri insanin icinde ruhunda, kisacasi Tanri her seyde her yerde gözle görünür... Tabiata bakmak bence kafi bile...
Dinler gercekten yazildigi sekildemi, yoksa bir nevi sisofren beyinler tarafindan derlenmismi bilemiyorum...
Bildigim su var oda DINE insanlarin muhtac oldugudur... RUH yapisinin bir parcasi.... o yüzden kimse bana demesinki Allaha yada baska bir seye inanmiyorum veya icimden hic var olacagina dahi bir seyler gecmiyor...
Sanirim gecleyin insan yapayalniz kalinca, bir gücün var oldugunu hatirlar.... ama tanimlama herkesin kendi sahsina kalmis...
Bence DINler faydali... en azindan iyilikler söylemekteler.... bazlarida aynidir... ayni merkezden akan isik gibi....
Bence cogu kez kelimelere takiliyoruz... tüm insanligin ve bizim bu Forumdadaki tartismalarimizin ucunde kelemelere bir nevi tapmamiz yatiyor...
Sanirim yeterince uzun bir yazioldu.... inan seninlede yazismak güzel... görüsler farkli olsada, ben bu farkliligi zenginlik olrak görüyorum.... sanirim temel ve evrensel hususlarda mutabikiz...
Selamlar, Sevgiler
Enis
|