AMA hakli... TR halkinin
yüzde 60 dan fazlasi kafadan catlak... übrigens Kürtlerde... da würde ich sogar den Prozentsatz erhöhen....
Her neyse... olay farkli... Yasar Kemal sanatkar... adamin edebiyat kültürü var.... kafadan catlak olabilir ve benim sahsi görüsüm, Yasar Kemal cok saglam bir beyinede sahip degil.... ama iste o dendikligi onu essik bir yazar kiliyor olabilir....
Ben sanatina bakarim... iste Orhan Pamuk"ta bu sanat yok..... direkmen devleti kötüledigi icin verilen bir ödül... oda Avrupalilar tarafindan... olay bu kadar acikki... elle tutulur oldu...
Bu benim görüsüm... ve sanirim yalnizda degilim bu düsünceyle...
Orhan Pamugun LAGA LUGA yapacagina... girtsin Cumhurreisi olsun ve degistirsin durmu.... ben acayip karsiyim BOS LAF üreten insanlara.... bir seyi begenmiyorsan, o zaman degisim icin ugras gösterirsin, fazla Lafa yapmazsin.... kaldiki devleti yönetenlerde senin benim akrabam yada tanidiklarimiz veya hemserilerimiz....
Öyle disardan yönetme olyi cocuk oyuncagi gelebilir, ama icinde oldunmu acayip farkli oldugunu anlarsin.... ben cok yasadim bunlari is hayatimda... ayni bu olay tüm insan iliskilerindede aynidir...
|