Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.10.2006, 13:24
Benutzerbild von timurd25
timurd25 timurd25 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ne kadar sacma

Kendinizi TV programda hissettiniz galiba, benim GB me yazi birakip sonra da seviyesiz sekilde ignore edeceginize bana yazdiginiz seviye kelimesini önce kendinizde aramanizi isterim.

Siz kalkmissiniz birsey Veranstaltetn yapmak istiyorsunuz, ama kimse sizin ne oldugunuzu neyin nesi neyin fesi oldugunuzu bilmeden, ne amacla bir toplanti yapmak istediginizi bilmeden ortaya sacma bir düsünce sarf ediyorsunuz.

Hadi Ayse,Ahmet katilmak istiyor siz bir yerde onlar bir yerde, sizin toplantiniz neyi icerdigini bilmeden kimse 1 Km adim atip kendi acisindan faydali karli görmeden kimse gelmez. Diskussionu orayami tasimak istiyorsunuz???Ama bende sizin amaciniz baska, siz kendi payinizi düsünerek bir kac kisiyi öyle cekmek istiyorsunuz.

Man weiss nie was für eine Gehirnwäsche einen erwartet. Kimsin yaa, Dr. musun Prof. musun???Allahim yaa ipini koparan birseyler ugrasmaya calisiyor. Saygiyi ben sizde görmedim ki saygili ve seviyeli davranayim.

Toplanip tartismadan bahs ediyorsunuz ama benim GB me yazip sonra bana ignor cekiyorsunuz, yani bir tartismadan kacan korkan birisiniz.Önce bir ayna bakin kimim neyin diye sonra kendi seviyenize göre insanlara yazin ve secin.

Ben sizi a$arim.