noldu birden kudurdun
yukarda,,daha once ve burda saydıgın kufurlerin hepsi iftiradır.iftiraa.yani daha onceki tartısmalardan senin hakkında yazılanlardan edindiklerim senin seksen sonrası avrupa kackınlarından olduguna isaret ediyordu.bunu daha oncede soyledim.inkar etmedin.kimseyi vurdun demedim.ben seksen de 1 yasındaydım görmedim yani.ama kackın olman kaçıracak bir seylere sahip oldugun anlamına da gelebilir.yoksa da 80 darbesini yapan vatan hayinlerinin uzerine mim koyması senin yurt dısına cıkma sebebin olabilir.bu daha kabul edilebilirdir senin için.ama laflarına dikkat etmeyip her fırsatta kufur iftira eden birisi eger kendisinin yaptıgı sekilde kendisine bir saldırı yapılırsa bunu daha pişkin karsılayabilmelidir.mi?hayır bunu da beklemiyordum.sen herhalukarda kudurmaya meyillisin.o yuzden git salyalarını ayna karsısında akıt.daha bir ferahlarsın.benim kaçmak için ya da savastan kaçmak için ya da herhangi bir sekilde kudurtulmak için uzeirne basılacak karanlık bir noktam yok.ispat etmek zorunda degilm.henuz benim için savas ortamı hazır degil.terore bulaşmak istemem.kimsenin oyuncagı da olmak istemem.vatan mudafası adına yaptıgım bazı uyarları da savas cıgırtkanlıgı sayıp yaygara koparmak da bence bir cesit vatan hayinliğidir.vatan için savasılmaz diyen hayindir.yani eger vatan için savasılmaz diyorsan hayinsin.anlatabildim mi?
|