oldugunu ispat ettik.mahvolduk bittik.valla galvani ben yazı harmanlayıp ordan parca burdan cumle kapıp asırma makale yazamıyorum.istesem de yazamam mizacıma ters cenesi dusuk birisiyim

yazdıklarım esnasında ordan oraya sıcaramam da verilen cevaplar da yada yazdıklarım içerisinde ben de olusan yeni cagrısımlardan kaçamamla alakalıdır.insanlar neden ahiretin gercekligini kabullenme guclugu yasıyor sorusunu sordugumda decartes in dusunuyorum o halde varım sozu sakladı beynimde.sence alakasız mı?acıkladım yazıda.buyur elestir.alaga luga edecegine.peren in asırma yaptıgını ispatlamama rgmen peren i savunuyorsun.benim asırma yaptıgımı kimse ispatlayamaz.cunku yapmadım.eger soylucek sozun varsa asırma yapmıs olsam da ben o soylenenleri kabul ediyorum demektir.o yuzden cevabın varsa cevap verirsin.ayak yapmaz kuru gurultu cıkarmazsın.bak magnuma.cevabını veriyor.sinirlenmişse de bunu da dile getiriyor.kufurse kufur diyor bazen.ama yazıya karsılık yazı yazıyorsa bunun da hakkını veriyor.sen napıyorsun.?kufur:d