Değişen hiç bir şey yok, ben seni aşk,
olsun hiç bir zaman sonuna kadar okumadım. Ama ilk iki parağrafın tüm konunun nereye doğru koşturduğu için yeterliydi.
O genişleme bölümlerinde olan uzun, uzun düzenli ama bir okadarda deli saçması olan yazılarının araya sokuşturulan yazılar olduğundan bahsetmekte Peren. Sanıyorum bunu sende o YOBAZ beynine rağmen anlayabildin ve kıkırdıyarak güldün Babur!
Bir sayfa öncesinde olan yazıda buna dahil(magnum ile olan tartışman birden felsefeye sıçraman, Hegeli modası geçmiş bulman vs) o felsefeye kaymalarda bir şeylerin araya sokuşturulması, Hegel boyunu aştığı için beceremedin.
Bir kaç sayfa öncesi İslamın farklı yorumları üzerine bıraktığım oldukça güzel bir düşünürün bir okadarda güzel olan yorumlarından, birden eski Yunan (antik) Tanrılarına sıçraman gibi. o gün hiç zamanım yoktu, (bizler nede olsa çalışan insanlarız, diplomalar peşinde koşacak zamanımızda yok.) sana sormadım anlat şu antik Yunan Tanrılarını ve onların felsefelerinide sayende Feyz kapalım diyemedim.
Ben senin ne çapının, nede bilginin, nede bir ölçün olmadığını sürekli buralarda yazdım. Eğer bu yazdıklarımı bir İslam Mümini olarak yazmış olsaydım emin ol seni hiç bir Allahın kulu burada ciddiye almazdı...
Sana sürekli başlıklar attım ben dürüst insanları severim diye, neden? çünkü seni hiç bir gün dürüst olarak ne hissettim, nede okudum.!!
Demek sen hem dil bilimcisi, hem Türk bilimcisi sayılırsın????? Daha önce sayılmıyordun, bilimciydin ama, birden sayılmaya başlıyıverdin!!!!!
Aşk olsun İlahi babur, Türkçe deyim ile ne mok olursan ol beni hiç ilgilendirmiyor. Ama, insanlara ithamlar etme...
Perene elbet güvenirim, dürüst bir insandır.
Ama, sen dininde, Tanrının da, inancında her şeyin ırzına geçen, kurnaz ve çıkarcı bir insansın.
|