alala.peren uyanık cıktı

..kendisi napıyorsa sucu bana attı.vaybeee.valla hakkaten sahtekarmıs su peren heee.hem de ne sahtekar.sen de mal bulmus magribi gibi zıplamaya basladın.hemd e yazıları tam okumadan cevap yazdıgını itiraf edip sen de sahtekarlık ettigini ortaya koydun.demekki onca kufur basbaya kufurmus.yani kufurbazın tekiymişin yazıyı gordunmu kufur ediyormusun.nerde burda akıl.:d.yani bu kuru gurultu cıkarıp karsıdakinin soylediklerini gume goturme sahtekarlıklarından birisidir.
hehehe amma bogurdun heeee muhahahaha..galvani bak ben dil uzmanı sayılırım.turk dil bilimi okudum anlatabiliyormuyum.yane yatsam bile sınav gecmek için bir sey okumam lazım ki okul bitirebileyim.hasılı kelam peren sahtekar

.cok guvenion peren e.yazdıgı yazılar bazen uc dort yazının karısımı oluo.arada ole ustaca gecisler yapıo ki bunu her zaman yaptıgı da belli oluyo

.ban diyecegine peren e de o laflarını.bosa bogurmemiş olursun.heheheheh.vay bee peren hem shtekar hem de cadı uyanıklıgı tasıo.hemen de nasıl saldırdı kendi yaptıgını ortulu bicimde yuzune vurunca.hem de kendisi napıyorsa onla suclayarak.buna ne deniyordu galvani psikolji de?????????