ami götü kanli kadin
bir insanin haddi ilim le bildirilir.
senin yaptigin gibi degil.sen insan dinine
anasina babasina ve hatta kuranin ayetlerine sicarak benim haddimi bildirdigini mi zannediyorsun.
ama kendi rezil oldugunu farkinda degilsin sen.
siz ancak bura kendinizi översiniz ve kendinize iyi dersiniz.disardan gelen insanlarin yazdigini gördü. gb m deki kopyaladin kiside ne diyor bak.sizin icin kalitesiz insan.
biride dinsizler sarmis diyor.biride haksizlik yapiyorsunuz diyor-
neden sizi öven kimse yok

)
ben sizin yaptiginiz yapmiyorum.sizde benim yaptiklarimi yapamiyorsunuz.
siz tüketisiniz bende üreticiyim.sizin hayatiniz tuvalet ve mutfakta gecerken benim vaktim kitap okumakla geciyor.
ben foruma iyi yazilar koya biliyorum siz ne koya biliyorsunuz.hic birsey koyamiyorsunuz.
sizin koydugunuz seyler hep bos laf ve laf kalabaligin dan ibarettir.
kendinizi övmektir.
ve siz burada vaktinizi bosa tüketiyorsunuz
1.ilgini üstümden eksik etmiyorsun günde 10 defa gb me bakiyorsun.
2.Alem görüyor kimin kalitesiz insan oldugunu.
3.dünkü yazmis oldugun annem hakkindaki yazi icin .senin 3 yerin ayni anda tikaniyor. kendi bir durumnu düsün oruspu.aile tecrübesi degil senin yatak ve ayni rolleri paylastigin insanlarin tecrübesi.bu demek oluyorki dolly buster ile senin sex fantazilerin.
4.bir oruspu ve biri esi ile zwinger klube giden bir kadin.insanlari insan diye kabul eder ve kimseye zarar vermez o insandir ve namusludur. diyen sendin ami götü kanli kadin.sen bir oruspu bile olamiyorsun.oruspunun yaptigini yapamiyorsun.
5.ami götü kanli kadin benim karsima cikipta ayni hakaretlei yapa bilecekmisin ve digerleri de ?
6.insan oldugunu zanneden daldan inme ve kendisini insanlarin efendisi diye gören
hiyar.insan koruma derneginin baskani.bakiyorum yavs yavs insancil olmaya calisiyorsun.bazen ic güdülerine yenik düsüyorsun.yine daldan inme
halini aliyorsun.
devam yazin hakkimda.gülmekten catliyorum ben yazdiklarini okudukca
sizde göt oluyorsunuz.
Horoz misali
ben gelirim sikerim ve giderim ,
polemigede girmem
yazilarinizin devamini bekliyorum kalitesiz insanlar