Bazı insanların gerçek yüzünü ve işlevi,
ni görmek ve göstermek için o şahısın seviyesine kısa bir süre bile olsa inmek gerekir.
Çünkü, bu tür şahıslar bu konularda uzmanlaşmışlardırlar.
İki sayfa öne git bu şahısın yanında bir kaç tane de mazbut bayanlar bunun ile birlikteydiler.
Şimdi neden yanında yoklar acaba???
Beni kızdıran Perene yalancı demesidir, Peren asla yalan söyleyecek bir insan değildir. GB sine bir yığın küfür yazıları yazıldığını ve bunun bir çoğunu sildiğini açıkladı.
Bu şahıs hemen ortaya fırladı ve çok kurnazya vatandaş şunları, şunları zaten kabul etmektesiniz yaşam felsefenizde gibisine bir şeyler uydurarak bende sizlere bunları yazınca hakaret anlamı zaten taşımaz demekteyim, yoksa yanılıyormuyum gibisine halen bir şeyleri sokuşturmakta.
Konunun en gıcık noktasıda burası, bir insan belirli bir yaşta neyin hakaret, neyin küfür, neyin aşağılama olduğunu bilir.
Ama, bu bir terbiye sorunudur, elbet bu sayfalara katılan pek çok kişilerden ben bu ölçüyü beklemiyorum. Düşün bir kere Dil bilimcisi olduğunu öne süren Türkoloji okuduğunu öne süren bir kişi bana YAVŞAK diye hitap etti.
Bu şahısta bu cenahtan???
Ben Perenin GB sine belden aşağı küfürler edildiğinden eminim ve bunu kanıtlamak içinde iki cümle yazdım ve bu şahıs halen bu iki cümleyi gevelemekte, arkasından neler yazdığını herkes görmekte.
Benim GB sürekli kapalı tutulmakta nededen acaba bu tür soytarıların varlığından.
Bu tür şahıslara elbirliği ile mücadele vermek gerekir. Bu sivil bir insana duyulan SAYGI kültürüdür. Bu sayfalarda ısrarla insanları cepheleleştirmeye çalışanlar bulunmakta bunun önüne bu şekilde geçilir.
Yoksa iki hafta sonra bu olaylar tekrarlar.
Neden bu cenah bu kadar Küfüre düşkündür???
Bunun elbet bir açıklamasıda vardır...
Önce İNSANA SAYGI!!!
Selamlar Wolf...
|