Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.09.2006, 11:25
unknown

Standard acik konusalim wolf

baska forumlarada katildim ben ama o forumlarda fazla kalmadim.

cünkü yazilarimin bir cogu en kisa zamanda cok okunan ve en cok yorum alanlardan birtanesi oluyordu.ama nedense her tarafta islam hedef alinmis ve susturlmaya calisiliyor.

simdi kürt alevi meselesine gelince.
o forumlarda alevi olurdu bazenleri.müslümanlara yobaz demek icin gelirlerdi.halbuki yobaz kelimesinin anlamini kac defa acikladim.huylu huyundan vaz gecmez.cahil olduklarini belli ediyor ve yobaz kelimesi kafalarina iyice kazinmis kalblerine naks edilmis ve bozuk pilak gibi tekrarliyorlar.

yani ilk bu forumda ateistlerin , müsrik , münafik ve zindiklarin bir yere bir foruma devlet kurmuslar cirit atip at kosturduklarini gördüm.

neden yazilarima adam akilli cevap verilmiyor.kisisel hakaretlere ugruyorum.cünkü bunlar ic güdüdlerine yenik düsüyorlar.
mesela düslerin kadini yazdigi ne .palyaco gibi tassak gecmeye calisiyor ama görmüyorki ben onunla tassak geciyorum.her bir konuya maydanoz oluyor.roman desen profilime bakarak hakkimda yorum yapiyor. profilimdeki resimde avci desenin onun esas yüzü bu desin.

benim alevi ve kürt arkadaslarimda vardir ama aramizda din konusa acilmaz.acildigi zaman benden uzak durular.

iyi müslüman olma meselesine gelince.
ben dinimi inceliyorum , arastiriyorum ve okuyorum.ama uygulamakta biraz zayfim.