Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.09.2006, 18:17
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard Avcinin GB me biraktiklari

Ilgilenen varsa okusun. Bir zavallinin günlügünden. Avcinin önceki yazilarini sildim maalesefki, bana tecavüzcülerle verdigi örnegi bire bir aktarmak isterdim ama ben onun kadar insanlik disi olmayi beceremiyorum.
Buyrun Avcinin ziyaretci defterime yazdiklarini aynen aktariyorum. Kendisinden burda tekrar rica ediyorum: Benim ziyaretci defterimi bir daha ziyaret etmesin ve yazilar birakmasin! Seviyesini koruyamadigi müddetce benim yazilarima cevap vermesin, ben onun yazdiklarini iceriginin terbiye seviyemi asmasindan dolayi okumuyorum!!!

Avci: "arkadaslar allahin selamini bunun gibi kafirlere vermeyin.siz nasil gurunuzua yedire biliyorsunuz? allahi inkar edene nasil allahin selami ve bereketine üzenie olsun diye biliyorsunuz?

peren sen arkadaslarinla hangi bilgi alisverisinde bulunuyorsun ))

vermis oldugun linki inceldim ama hepsini inceledim
forumdaki recm ile nur suresine vermis oldugun linkten baktim orada senin yazdigindan daha fazlasi yaziyor. eeee bunlari neden eklemedin ya o zaman forumdaki yazina )

karsindaki insanlara tartismadan kendi düsüncelrini kabullendirmek istiyorsun. senin gibi düsünmemi istiyorsun ve sizin gibi tek tip insan olmamizi istiyorsun )

dedigim gibi sen hayvan olmaktan guru duya bilirsin ama ben insan olmaktan gurur duyuyorum.

nede olsa sen insanlarin maymundan olduguna inandigin icin senin icin bu yazdiklarimi bir hakret olarak algilamassin )

dueslerinkadini arkadasin korkagin teki.tartismaya acik biri olsaydi gb me hakert dolu mesaj birakipta beni engellemezdi.cahil oldugunuzdan dolayi karsinizdaki insana konusma hakki tanimiyorsunuz. "