Helallll
yillardir bunlari söylüyorum.... DIN bir görüstür..... ve kimse Allah adina konusamaz diye..... kimse Allahin Jandarmaligini yapamaz... kimse kimsenin üzerine Vekil degildir.... Haci Hoca digilleri sabah aksam gencleri insanligi karalayici seyler söyler durular.... hele hele Almanyada yasayan babalarimiz... cogulari bundan 35 yil önce Almanyaya gelince, savastan dul ve ortalama 10-15 yas daha büyük Alman kladinlariyla gece egnelip, Gasthauslarda Almanlarla sabah aksam kavga yapip yaslandiktan sonra SÜPER BENZINLI Müslüman olmuslar....
Vallahi yüzde 90 i böyle... kimse kimseyi kandirmasin....
Almislar Kuranin adini agizlarina, sakiz gibi cigneyip duruyorlar.....
TÜM DINKOLIKLER KÜLLIYYEN TEHLIKELIDIR..... uzak durlmali asiri DINKOLIKCILERDEN.... anne babamiz bile olsa... onlarin DININI UMUMI RED etmeli..... bu sekil DIN yok arkadas... ben sahsen Anne Babamin DINI anlayisini umumi red ediyorum... eger onlarin anlayisi hele hele 24 saat günah cikarmak icin camiide sabahlayan HACI dingillerinin anlayisi tamamiyle tehlike paracilik cikarcilik ve kendilerini Sultanlastirmadan baska bir sey degil...
Bende yasayan Islami, hele yasayan DINLERI tüm insanlik icin birer tehlike olarak görüyorum.... evet yasayan ve yasatilan DINLER tehlike unsuru....
Iste bunun farkina varan DEVLET ÜSTADLARI... devleti seculer bir yapiya sokmuslar... iste bu anlayis DAHICE bir yaklasimdir....
Bir insan isterse Aliye isterse Veliye isterse tekkedeki Hocasina inanir veya tapar.... AMMAAAAAA Meclisde bir araya gelindiginde, kimse kimsenin DIN anlayisina muhtac degildir.. o yüzden DIN degil, cagdas bilgi ve kapasite ön plana cikar.......... ve becerikliler kapasiteli olanlar devlet yönetimine gecer... beceriksiz caresiz olanlarda kendilerini RADIKAL DINKOLIKLE uyusturur ve sabah aksam sarhos olur...........
Yanlis DIN esittir UYUSTURUCU..... sarhos ediyor insanligi......
Simdi dersiniz... o halde gercek DIN nedir diye.... tja.... ben ne bilyeyim.... Allahin varligi kesin, ama DIN adina konusacak Vahyii almis Resüller, Nebiler, yok artik... o yüzden bizler sadece GÖRÜS belirtebiliriz......
Gercek DINI kimse bilemezkiiii...... hic kimse... o yüzden kimseninde Allahin yada DININ jandarmaligini yapmaya kalkmasin... kimse kimsenin üzerine vekil degildir.....
Her kim kalkip DININI dayatirsa umumi red ederim..... eeeeeeeeeeeeeeee ne yapabilirki.... varmi DIN dayatmasi... hele hele DIN adina bagirip cagirmak
|