sen kimsin beya.yani oyle bir kalınlasmıs ki kafan okuyan her insan senin gibi dusunmek zorundadır anlayısını guduyorsun ve okuyan insanlar senin gibi modern ilerici humanist olmak zorundadırlar anlayısına splanmıssın.ben ne humanistim ne demokratım ne modernim ne de ilericiyim.okumak da kimsenin tekelinde degildir.burda senin soylediklerinin dısında gayet mantıklı ve gercege her sekilde yan seyler soyledigimden de eminim.hat yaptıgım yerlerde olablir hata yaptımmı da kbul ediyorum.ancak ilerici humanist demokrat olmamam dusunememem konusamamam okyamamam anlamına gelmiyor.zaten humanzim demokrasi dediginiz sey de bu.tek tip senin gibi humanistler yetistirmek.bu humanistlerin tek gorevi de benim gibi dusunenleri bogup tepelemek:9ne kadar insancıl di mi?ben sen zev alasın diye yazmıorum galvani.bana afrodizyak muamelesi yapma.aslında hususan cogu zaman gıcık olasın diye yazıyorum.sen en iyisi bana ısıran otu muamelesi yap

neyse sen zaten yapacagını yapıorsun ne sen bana ne yapacagımı soyle ne ben sana soyliyim.soyliceklerimizi soyliyelim.aklı olan okuyor anlıyor zaten.