Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.09.2006, 09:37
unknown

Standard yakismayan nedir?

binlerce insani hunharca katleden terör örgütüne ve onlara siyasi kilif uyduranlara s...r cekmek mi bana yakismiyor? ama senin bu propaganda karsisinda sahte sükünet ve vakari koruman hakketen cok yakisikli oluyor... biraksana sen, yerim böyle vicdani! müslümanligin mi engelliyor seni?

neden, tercihini yapan hain teröristlere ve yardakcilara gösterilen sevkatin zerresi mehmetcigimize gösterilmiyor? ben "virüslere ölüm!" diyorsam, karsima "yakismadi" edebiyatiyla, özgürlük gazelleriyle cikmayacaksin! benim icin al-kaida veya hizbullah neyse, pkk da odur. bu örgütlerin islamiyetle veya kürtlükle alakalari yok; müslümanlar veya kürtler de gereken tepkiyi ve mesafeyi koymadiklari sürece onlarla ayni kaderi paylasacaklar; ve paylasiyorlarda. pkk ne türkiyenin hakikati, ne de kürtlerin davasidir. fakat kürtlerin sirtindan yürütüldügü icin siddetten uzak, akla ve mantiga dayali cözümde kendileri en büyük etkendir. aksi takdirde, tsk harekete gecerse ortada ne bati kökenli hristiyan lobileri, ne dogu kökenli islam istismarcilari, ne kürt, ne de topyekün sorunlari kalir.

kiroya sor, bana fasizanligin yakistigini söylüyor. asil fasist kimdir biliyormusun? hayatinin baharinda, vatan borcunu ödeyip burnunda tüten ailesine dönmek isteyen fidan gibi delikanlilari pusularda haince katleden, bunlara yardakcilik yapan, siyasi kilif uyduran, agit yakan ve suskun kalan herkes kayitsiz ve sartsiz fasistdir! ve ne allahi, dini, imani, ne de serefi, namusu vardir!