Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.09.2006, 01:05
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ben senin yerinde olsam oturur,

en az beş yıl boyunca buralarda tek bir satır bile yazmadan her konuda onlarca kitap okurum.

Aşağıda ali Bulaç ı bir örnek olarak sunmaktayım, kalkıp bana verdiğin cevapta sonuç değişmezki, tek kişinin görüşü beni bağlamaz ki Y.N bile olsa fark etmez ki diye bir şeyler karalamışsın.

Senden, hiç bir kimse bu tek kişinin şakşakçılığını yap, o büyük kahramanı savun, tüm dünya İslam alemini bu şahıs kurtarır ve kurtaracaktır falan diye ne yazan oldu, nede Enis efendiye yalvaran oldu!!!!!!!!!

Sana sorulan yalnızca şu oldu böylesine İslami demokrat yazıların güzelliğiyle yeterli kalınmaması, birden daha fazla insanlar tarafından çoğalmasının özlemine ve isteğine duyulan öneme senin neden karşı çıkmandır.

Sorulan soru başka verilen cevap başka, işin üzücü yanı bunun sık, sık olması. Sen okuduklarını anlamıyorsun değil, gerçekten ne anlam ifade ettiklerini bilmiyorsun, bunun alt yapısını, üst yapısını, oluşumunu, dönüşümünü, soyunu, sopunu, gelmişini, geçmişini hiç öğrenmemiş, araştırmamışsın.

Devleti tartışmaktasın tekrar, yine aynı cümleler, aynı kelimeler, aynı otoriter, totaliter, diktatör bir devlet anlayışıyla çıkmaktasın ortaya. Bunu Türkiye cumhuriyeti bile büyük ölçüde terk etmekte, ama sen bırak terk etmeyi bunu Allah kanunu gibi Almanyanın göbeğinde Mühendislik okuyup bu sayfalarda savunmakta ve ben demokratım, demokrasiye aşığım, evrensel hukukçuyum herzelerini savurmaktan tek bir saniye bile utanç duymamaktasın.

Senin şu yukarıda savunduğun Faşizan düşüncelerin ilk karşısında olanlar senden daha fazla devlet koruması altında olanlar kimler biliyormusun Türkiye büyük saniyicileri, Türkiyenin büyük sermayederleri, TÜSİAD bile senin gibi düşünen beyinlere savaş açtı.

Sen önce devletin ne olduğunu bileceksin. Daha önce yazdığım gibi YASAMA, YARGI, YÜRÜTME bunların ne olduğunu bilmeden sen ne devleti bana anlatabilirsin, anlatmaya kalkarsan bakkal dükkanının konumunda öteye geçmez anlattıkların, yukarıda da bunların daha kötülerini yapmışsın. PKK den daha fazla bölücülüğü savunmakta gibi yazdıkların, hani cahildir diye geçiştirilecek cinstende değildir, bu hasta mantık!!!!!!!

Bu tür beyinler, ırkçılar, ultra milliyetçilerdir, Osmanlıyı yıkan, 5 milyon metrekare toprak kaybettiren, bu topraklarda tam 25 tane yeni ülkeler kurduran. Sizler emin olun bu mantığınız ile ülkemizde iki şeyi oluşturacaksınız, bir bölünmeyi, iki Faşizmi kurmayı, işin en üzücü yanı İslami kesimin aklı başında olanlarınında şu an sindirilmiş gibi gözükmeleri.

Türkiye ne kadar uzaklaşırsa Avrupa birliğinden bölünmesi ve Faşizmin oluşması o kadar hızlı oluşacaktır.