Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 31.08.2006, 20:27
eniskaya

Standard Reis devleti yöneten senin benim akrabal

arimiz usw.....

Yaniiii

Sanki Türkiyeyi uzaylilarmi yönetiyor... Tayip erdogan ise benim komsum tam yanimdaki Sehir....

Olay o degil... olay eger TC iyi yönetilemiyorsa... bu BIZLERIN SUCUDUR... bizlerde is yok... beceriksiz olan bizleriz... iste esas gercek buuuuuuuuuuuuu

Kimse bana kalkip devleti kötülemesin.. yok Devlet bakmiyor etmiyor falan filan... yahu devlet Allahmi....

Devlet dedigin Milletvekillerinde mevcut.. Bakanlardan mevcut...... eeeeeeeeeee bu adamlarda bizim icimizden geliyor...

NE sandin.. Bal tutan parmagini yalar tabiiiii... Adcim gibi biliyorum kiiiii bende o konumlarda olsam 100 de 90 cok farkli bir sey yapmazdim... aynisi senin icinde gecerlidir....

Olay zihniyet olayi... devleti kötüleyen ESASEN KENDISINI KENDI YAPISINI VE AILEVI CIVARI KÖTÜLÜYORDUR...... kisacsi kendini... cünkü hepimizin 100 lerce yüksek konumlarda Belediye Baskanligindan alda... taaa Meclise kadar varan tanidiklari akrabalar krdesleri Babalari var......

Olay budur.... kimse bana devleti kötülemesin.... devlet insan degildir Allah degildir... SAAADECE BIZLERIZ... devlet biziz.. bizlerden olusuyor...

Bunu neden kabul etmiyorsun ??? anlamis degilim.... o yüzden ben devleti begenmeyen kötülöeyenleri CAHIL diyorum... begenmeyen gider Basbakan olur ve degistirir....

O yüzden DIN azmani bile olsa... HELAL OLSUN TAYIP ERDOGANA.... adam Vizyoner... Hapisden cikti, adam karar verdi inandi ve Basbakan oldu.....

Iste kapasite iste vizyonerlik iste insan.... düsünceleri benimkisine asiri sekilde ters bile düsse... sapka cekilir böyle insanlara....