Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.08.2006, 14:48
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Komiklesme lütfen

ben bir fenerbahceli olarak Anelkaninda Nobreninde pozisyonlarini dogru bulmamistim ve Buragin pozisyonuda dogru degildi diye düsünüyorum.

Anelkanin pozisyonunda topa müdahale yoktu, kalecinin elerine temas vardi, bunu hakem cözemedi, Nobrenin pozisyonunuda malesef hakem cözemedi. Bu pozisyonlar iki hafta üst üste olmadi arada haftalar gecmisti. Hakem bence Buragin pozisyonunu göemesine ragmen cesaretli davranmadi sonrada eli ayagina dolandi.

Buragin o pozisyonunu bir fenerli futbolcu yapsa idi simdi bunlari yazmazdin biraz gercekci ol. Yorumlarinda biraz tarafsiz olmayi dene, Hakemler hep hatta yapmistir vede yapacaklardir ama gecen sene sanki bu hatalar ilk kez yapilmis gibi yansitildi, Hakemlere özür diletildi ve bu pozisyonu fenerli bir futbolcu yapsa idi yine özür diletilirdi.

Ama sen yine olayi saptirmaya calisacaksin, ben Buragi tüm sezon boyunca konusmayacagim ama El degmemis Temiz bir lig istiyoruz" diyenleri hep konusacagim, onlarin düsüncelerine göre bu lig temiz degil.

haydi bakalim yine ayni pankarti cikartsinlar da bende onlari alkislayayim ve bu düsüncelerden dolayi özür dileyeyim.

Birakin bu ayaklari pozisyonu fb yaptiginda nasil elestirildiyse baska takim yaptigindada öyle elestirilsin istiyorum, ama Burak acikladi bu is tatliya baglandi diye sacma birsey görmedim, eger burak itiraf eti ise bu buragin ahlakli oldugunu ortaya koyar ama konuyu degistirmez.

sezon daha uzun ve fener lehinede hakem hatalari olacaktir bakalim onlardada böyle duyarsiz kalinilacakmi.

eger degistik artik ve hakemlerin hatalarini sahislara baglamayacagiz ve hakem hatalarini en aza indirmek icin mücadele edecegiz denilirse saygi duyarim, ama hep fener lehine yapilanlar gündemde olur ise ve baska takimlar lehine ve fener aleyhine yapilan hatalar örtbas edilecek ise buna karsiyim ben.

Benim sahsi fiktirim böyle seylerin üstende durmamak ve hakemleri etkilememek, ama bunlari gecen sene yapanlarin bu isten ders cikartmalari lazim.