!!!!!!!!!!!!!
Ben her zaman buyum Enis, senin bundan daha fazla olmadığını bilmeme rağmen ben sana sahip çıktım, burada uygarca yazılar yazabilmen için.
Lakin sen senden farklı düşünenlere tahammül edememektesin, bu konuda sende olmayanın oluşabileceğini düşünerek ben hata yaptım,.
Örnek, Özsu, Halil ve şimdide Sanal Melek, ve hatta ben...
Sen yaşamın boyunca hiç bir ortama giripte demokrasi için ve demokrat olabilmek için bir mücadelede bulunmamışsın.
Bulunmuş olsa idin en azından demokrasinin ve demokrat olmanın yazı ruhunu tanırdın, bilirdin, bu geleneğin içinde oluşan insanların sana olan uyarılarını ciddiye alırdın. Bırey olmak ile bireyselliğin arasındaki uçurum farkını varırdın.
Sen demokrat hiç olmadın olduğunu falan sandın, çünkü sana hiç bir zaman hak etmedğinin göz yummalar yapıldı. Hak etmedğinhoş görüler yapıldı. Ama, artık o lüx bitti Enis.
Sen Kuranın, İslamın, allahın jandarmasımısın Kİİİİİİİİİİİİİİİİİ o kitaptan yapılan alıntılara böylesine ilkelce karşı çıkarak, o kişiyi TERÖRİST diyebilecek kadar basitliğini ortaya dökmektesin.
Emin ol o cümlen bu ülkede HUKUKİ cezaya aittir.
Bir insan HUKUKUN ne olduğunu, DEMOKRASİNİN ne olduğunu, DEMOKRATLIĞIN ne olduğunu bilmezse, ve bilmediğinin de farkında olmazsa, ancak bu kadar tuhaflıkların içinde böylesine dans eder.
Ben demokrat insanların dostuyum Enis efendi.
Özgül anlamda da tüm insanların insani özgürlüğünü savunurum.
Hayat bana öğretti, kim demokrattır, kim değildir, senin olmadığını da bilmekteyim. Tüm yazdıkların bunun da kanıtlarıdır.
|