Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.08.2006, 01:50
unknown

Standard Neden din forumuna yaziyorum!?CyberAngeL

Islamiyet gercekleri sayfasindan alinmis bir yazi !
Tüm düsüncelerimi dile getirmis yazar, sagolsun !

Benim yasadigim ulkede, kadinlar istedikleri gibi giyinemiyor, "gunah", "Allah"in-varsa eger- emri" diye yaz sicaginda bile basortusu, uzun kollu elbise yahut pardesu altina sokuluyorlar. Erkekler ise, kisa kollu T-shirt ile gezebiliyorlar. Son derece modern giyimli erkeklerin yaninda tesettürlü hanimlar gorebiliyoruz.

Benim yasadigim ulkede, parlamenter laik demokrasi yerine islam seriatina uygun bir devlet duzeni getrmek icin calisan politikacilar ve siyasi partiler var. Bunlar, islamiyeti kullanarak oy avciligi yapiyorlar.

Islamiyet, yasadigim toplumda her an hissediliyor. Sabahin erken saatinde veya gecenin gec saatinde, cevreye saygi duyulmadan, cami hoparlorlerinden gelen cirkin bir ezan gurultusuyle uyandiriliyorsunuz, rahatsiz ediliyorsunuz, ya da cami icindeki vaazi sokaktan gecerken bile duymak zorunda birakiliyorsunuz.
Bu ses kirliligi gunde 5 kez tekrarlaniyor. Dinsiz birisi oldugum halde, yuksek volumlu cirkin hoparlor sesiyle, Muslumanlarin Allah"inin ulu olduguna ve namaza davet bagirtisi bana zorla dinlettiriliyor. Kimligimde "din" hanesi diye luzumsuz bir bolum bulunuyor ve buraya bana sorulmadan "islam" diye yazilmis.

Ramazan"da oruc tutmayan ogrenciler okul kantinlerinde, yemek yiyen vatandaslar sokaklarda saldiriya ugrayabiliyor..

Dunyada teror olaylarinin bas aktorleri arasinda muslumanlar bulunuyor.
Basta 11 Eylul NewYork teroru olmak uzere, Filipinler"de, Sudan"da, Cezayir"de, Nijerya"da islami teror olaylarinin aktorleri "cihad" eden islamcilar.

Tum bunlari gorunce, islamiyetin gerceklerini merak etmemek mumkun degil. Adina bircok siddet uygulanan, insanlari ayrimciliga surukleyen bu din nedir, gercekten nasil cikmistir, Kuran ve hadislerde neler yaziyor diye merak edip ogrenmemek elde degil.

Islamiyet gerceklerine ulasinca, anladim ki, kendisini musluman olarak tanimlayan cok kisi, gerckleri bilmeden inaniyor ya da inaniyor gibi gorunuyor.

Islamci siyasetcilere karsi, islamiyetin gerceklerini anlatmak gerekiyor. Kuran ve hadisleri okumayanlara ornek ayet ve hadisler gostermek gerekiyor ki, gercekleri ogrensinler, ona gore tercihlerini kullansinlar.

Ben de eskiden musluman olmaya kendimi zorlarken, sonucta gercekleri ogrenince dinsizligi sectim.

Ayrica, Kur"an"da, benim gibi inancsizlara ve "kafir" olarak tanimlanan gayrimuslimlere yonelik bircok hakaret ve tehdit bulunuyor ve bunlar da "karsi soz hakki" doguruyor.

Buradan sonrasida bana ait :
Benim yasadigim ülkede bircok müslümananin sergiledigi basit ve medeniyetsizlikden Türk oldugum icin ne yazikki benimde itibarim zedeleniyor !
Bugün avrupanin neresine giderseniz gidin, ister müslüman olun veya olmayin hic önemli degil, Türklerin hic itibari yok !
Cünki bu islam diye abuk subuk arap adetleriyle, arap kiyafetleriyle ve bakimsizliklariyla müslümanlar Türklerin itibarini sifira indirdikleri gibi Avrupada nefret edilen bir toplum olduk !

Ben yasadigim ülke almanyayi memleketim olarak benimsedim ve memleketimde Türkiyedeki gibi, vay efendim ben dinimi yasayacagim diye huzursuzluk edilmek istemiyorum !
Müslümanlarin abuk subuk istekleriyle almanlara karsi mahcum ve suclu druma düsmekden biktim !
Rezil kepazelegiyniz ve camurunuz ne yazikki benim gibi almanyaya adapde olmus veya olmak isteyen insanlarada sicriyor !

Birkac artist beni dava etmekle tehdit ediyor !
Yalniz bir gercegi görmezlikden geliyor, benim kaybagim kurani kerim, yazdigim ayetler kurani kerimden kopyalanmis ayetler !
Ama dikkat edinde, ben sizi antisemitistlik yapiyorlar diye verfassungsschutza sikayet etmeyeyim !
Ayrica kisisel olarak bircok kez hakaret ve küfürlerinizde var !
Sizin gibi ucuz arap kopyalarina ucuz artistlik numaralariyla tehdit ettirmem !

Türkdünya portalinin din forumu niye kapandi bilen varmi !?

Cocuklar gibi sikayet ederek foruma yazmami engellemissiniz !
Bunun hesabinida birileri vermek zorunda !

Kisisel hakaret ve küfür edenler istedikleri gibi yazabiliyor, antisemitist icerikli yazilarin sahibleride hala yazabilmekde !

Ya adam gibi yönetilir bu vaybeein din forumu yada türkdünya forumunun din bölümü gibi kapatilir !
Bu olaylar almanyada böyle !

Hadiyin gidin istediginiz yere sikayet edinde görelim anyayi konyayi ! :-)

CyberAngeL alias RebeLLYeLL