Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.08.2006, 18:18
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sen biraz fazla sallıyorsun gibi!!!!!!!!

Burada senin mantığına göre Kuranın kendi ayetlerinden örneklerle bire bir olmasına rağmen sunulan yazılar demek ki Radikal İslamcıların haleti ruhsatını incitmekte???????

Adama kusura bakma ama kocaman bir ÇÜŞ derler, O zaman Kuranı yasaklayacaksın!!!!!! Bu yazılar Kuranda bulunan yazılardır hem de bire bir. Ne anlatacaksın mahkemede Hakime, o kitap aslında öyle yazmıyor, doğrusunun da nerede olduğunu bilmiyorum mu diyeceksin!!!!!!!!

Bu saldırdığınız katılımcı belki biraz keskin dil kullanmakta, ama sizler gibi ana avrat küfür etmemekte, bana göre sizlerin pek çoğundan da hem bilgili, hem de efendi.

Bu sayfalar radikal İSLAMCI insanların din sayfasımıdır???

Evet bu sayfalarda radikal islamcılar bulunmaktadır. Keşki mahkemelik bir durum olsada bu sayfalarda bu güne kadar yazılan tüm yazılar bir, bir bir ortaya çıksalar. Kim din düşmanlığı yapmakta, kim kendi dininden olmayanlara karşı nasıl kışkırtıcı yazılar yazmakta. Kim düşünce ve vicdan özgürlüğünü engelleyebilmek için tehtitler savurmakta. Sizler kendi inançlı insanlarınızın dışında hiç bir kimseye tahammülünüz yok.

VER MAHKEMEYE BENİ DE ŞAHİT OLARAK VER.