100. yilinda cl. de olmamak
hedefleri büyük ve ona göre taraftarin beklentiside büyük olan bir camia cl.ye katilamiyor, hele yenebilecegi bir takima elenerek.
Bunun sorumlusu ne Futbolculardir nede Teknik heyettir, bunun sorumlusu sadece ve sadece Yönetim ve Aziz Baskandir, ligde ücüncü haftayi geride biraktik ve hala gereken transferler yapilmadi, zico cok gec bu takimin basina getirildi, bunlarin nedeni ne olur ise olsun sorumlu yönetimdir.
Artik is isten gecmistir yönetimin simdi yapacagi ilk is, sucu üstlenerek Teknik heyeti ve Futbolculari korumak ve Taraftardan özür dilemektir, sonra daha fazla zaman kayip etmeden derhal bu takima iyi bir Santrafor ve Sagbek almak, Anelkayi elden cikarip iyi bir solbek almak ve hata lucianoyu gönderip forvete bir transfer daha yapmak olmali.
Eger UEFA Kupasinda Mart ayini görmez isek ve ligide Sampiyon bitiremezsek, bu yönetimi hic birsey tutamaz, eminimki bunu onlarda biliyordur, elbeteki Aziz Baskan bu kulübe cok seyler kazandirdi ama yaptigi bu hatayida telafi etmek zorundadir.
Eger Sampiyonlar ligine katilsaydi o zaman taraftarin tek beklentisi Lig Sampiyonlugu olacakti, simdi yönetim hatasini telefi etmek icin isi siki tutup ne gerekiyor ise yapip ve bu takimi uefada en az ceyrek finale ve optimal yari finale tasimak ve ligi Sampiyon bitirmek zorundadir.
Bir sözümde futbolculara protesto eden cahilere, eger düsünme yeteniginiz olsa idi macin bitimini bekler ve mac biter bitmez yönetimi protesto ederdiniz.
Elbeteki zico, bazi futbolcular ve hakem hatalarida oldu, ama bence tek sorumlu transferini ve teknikdirektör secimini gec yapan Yönetimdir.
insallah ts ve ks bugün turlarini atlarlar, gsyede cl.de basarilar diliyorum 4. torbadan katilmalari kötü ama insallah onlarda en azinda bir ücüncülük elde ederler.
|