Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.08.2006, 14:33
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard warum Diskrimieren?? -ANKET:)

Inanmayanlar neden inananlarin icinde süphe uyandirmaya calisiyorlar ki? madem bu inananlar, yani müslümanlar bu kadar "aciz ve basit" birakin o halde onlarla ugrasmaya.. deger mi ki ugrasmaya?? kötülemeye?

Cok gariptir ki.. müslümanligi ve Türklügü kötüleyen herkesi yurt disi bile zeka küpü ve modern olarak algilamasi.. bizim millet de uyaniktir tabi... kendi milletini ve dinini, kültürünü kötüleyerek bir yere gelir.. bir sürü yazar da TRyi kötüleyerek, dislayarak, Türklügünden utanarak bir yere gelir... Bir cok ama bir cok örnek verebilirim...

Acaba TR kalkinmis ve zengin olsaydi bugün hanginiz Türklügüngen utanacakti ki?? Hanginiz dini kötüleyecekti ki?? Kendi kökenini saklayan ve bundan utanan her insan benim gözümde "acizdir ve basittir".. cünkü sürü ile yüzmeyi sever, kendi akli yoktur.. yönetilmeyi sever, cok konusur bos konusur, ama hayatinda hic bir basarisi yoktur.. yobaz dedigimiz insanlar bile su an Almanyada is adami, is kadini, is veren.. tabi bunu gören yoktur.. görmek istenmez... yobaz dedigimiz insanlarin hanimlari tek basina tatile cikiyor, izin yapiyor evine dönüyor... ama tabi bunu da görmek istemeyiz...

Benim asil kizdigim... TR imajini sürekli kötülemeye calisan bir grup insan... calisan ve üreten.. ama dinine laf soyletmeyen insandan ne istiyorsunuz ki??

Mesela kisa bir arastirma yapalim forumda... burada yazi yazanlarin egitim durumu nedir, isi nedir, kültür düzeyi nedir...dini bilgisi nedir.. HATTA ve HATTA TR hakkinda bilgisi nedir???