yalanlarin son bulmuyor
Ne yapmaya calisiyorsun? Ben bilim kadini olmadigimi ya da oldugumu söyledigimi hatirlamiyorum. Belki mütevazilik kurallari geregince "bilgimi asiyor" demisimdir ama "bilim kadini" olup olmamak kisinin kendi verdigi karar degil bir prozessdir ve ekrana cok cabuk lanse etmez diye düsünüyorum:-) Bilim insani olup olmadigima karar verecek en son insan sensin, cünkü arastirma yaptigim konu üzerine tartismiyoruz burda, din üzerine tartisiyoruz.
1. Henüz Dr. titelim yok. Iki yil önce belki böyle bir girisimimde yoktu. Dr. titel yapmak insanin cocuklugundan baslayip 45 sene devam ettigi bir faaliyet degil. Hayatin her kesiminde baslanabilir!
2. Dr yapmak istedigim konu din degil
3. Fizik ci degilim (senden bir yalan daha)
4. Din konusundaki arastirmalarim benim acimdan bir hobiyi ve bilgi acligini giderme istegini gecemez, dolayisiyla forumdayim. Sadece bilgi alis verisi icin. Ben yaziyorum nasil düsünüyorsam, kitaplarda nasil okumussam, arkadas cevremde nasil tartismissam. Ama cevap alamiyorum. Aldigim sadece agir tepkiler ve kisisel saldirilar.
Fark ediyormusun Magnum suraya yaklasik 5 makale yazdin ve cogunun icerigi kisisel saldiri, maalesef bilgi icerigi cok az.
Üstelik daha da ileri gidip benim ileriye dönük amaclarim hakkinda görüs beyan ediyorsun, bu basitlik, ucuzluk degilmidir?
Sahsen beni sadece yazilarin icerigi ilgilendiriyor, karsimdaki fizikciymis, doktormus, mollaymis önemli degil. Bilgi önemli olan. Benim icin bilgi iceren ve icermeyen yazilarin arasinda ayriliyor makaleler ama burdaki bir cok arkadas icin yazan cok önemli!
Dolayisiyla fake isimlerden gecilmiyor burasi, herkes kendini aklama sirasi geldimi yeni bir nick seciyor kendine. Gercek anlamda tartismaya acik insan az kanimca.
Ben yillardir Perenim. Ben yillardir bilgisayar mühendisiyim. Ben yillardir anneyim. Ve ben bir kac yildir akedemik kariyer yapma girisimi icindeyim. Belki yazilarimda yeri geldiginde yazmisimdir, icerik olarak önemli oldugunu sanmiyorum bu bilgilerin. Demek istedigim hic bir zaman bu dogrularin aksini okumadi kimse burada yillardir. Okuyan varsa lütfen o makale ile birlikde itiraz etsin.
Saygilar
Peren
|