Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.08.2006, 11:55
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard behey zurna!

bak hemen saldırdımzurna dedim.burada yazıdıgın seylerin hepsi asagılama ve kufur olan bir insana ne kadar sakin yaklasıyorum dimi.sakin degil miyim?yedi ceddine sovmemi mi istiyorsun?belki de amacın budur.bakın bu adam din diyor ama ne kadar da agır kufur ediyor.bunların hepsi sahtekar demek istiyorsun.ve bunun için anana sovulmesine bile razısın.onun için bu kadar adice bir saldırganlıkla alaycı bir uslup kullanıyorsun.zaten yukardada bunu kendin de soyluyorsun.

ama sahsen ben sana niye saldırgan sekilde cevap verdiğimin nedenlerini baska sahıslara yazdıgım yazılarda cevapladım.ve aslında yazdıgını soyledigin tum copy pastelere de cevap verdim.ama birkez olsun cevap vermedin.tenezzul mu etmedin?yani kufredip saldırıp asagılayıp alay edip sonra verilen cevapları da anı sekilde asagılayıp söylenenleri hice sayıp SÖYLENENLERE YÖNELİK CEVAP VERMEYİ UYGUN BULMUYOR CEVAP VERMEE DEGER GRMEYİP TENEZZUL ETMİYORSUN.yani aslında derdin sadece kuru bir asagılama ve adi bir tatmin.bizi muhatap almıyorsun.Allah verecek cevabı sana.biz burda yazı yazarken dini savunuyoruz ya hani.bunu yapmıcaz Allah yapacak.bunu mu istiyorsun?o zaman salak adam bunu burda niye yazıyorsun.Allah forum sayfası olmadan da duyabilir seni.bu forum sayfasında mı cevaplasın diyorsun?cevaplamıyor diye Allah yok mu sayılacak yani?hani bz cevap veriyorsuz da tenezzul etmiyorsun ya.Allah seni niye kaale alsın?daha once de dedim.ben ce sen kendine dikkat et.kafana yıldırım dusmesin)))))))))))

hade bakalım bay zurna otmeyi ve anana bacına sovulmesini beklemeyi bir kenara bırak da biraz cevap yaz.bakalım kufretmeden ne kadar yazabiliyorsun görelim!!!