bak seeeeennn!!!
adamlar lubnan da 1 ayda 1200 sivil oldurdu.enkaz altından cıkarılamayanlar haric.cocuk ceteleri havalarda ucusuyor.burda kalkmıs dudukluk yapıyorsun.neymiş sıvı patlayıcılarla ucak patlatacaklarıs.patlatsalar nolur?ne yani lubnan da olen cocuklar oldurulmeyi hak mı etiş olacaklar.ikiz kuleler ucaklandı diye ırak isgal edilmeyi hak mı etti.filistinliler her gun oldurulmeyi hak ediyorlar yani.hizbullah vatanımı işgal edeezsin diyip karsı koyuyor diye lubnan da yuzlerce ccugu oldurmek mesru yani.bekın bakın ucakları patlatacaklardı biz haklıyız diyorlar yani.ben de yutup senin gibi evet evet diyip beni otturmelerine izin verecegim.daha oncede defalarca soyledim.BEN SALAK DEGİLİM.hele hele cani kan icici vahsi de degilim.
elkaide denen orgut karmasık bir MANUPLASYON UN urunudur.hatta akla mantıga sıgmayacak salakça eylemleri apan herkes manuplasyona ugratılmıs bir kısım gerizekalıdan ibarettir.herkes bilir su aNDA yapılacak bir bombalamanın cocuk katillerinin işine gelecegini.hatta bu guclerin haber alma teskilatlarıyla bunu bizzat tezgahlamaya calısacaklarını.cumle alem biliyor.sen istedigin kadar ot.ben otturene bakarım!!!!
|