neden bir arabı sadece arap olarak
ALGILIYORSUN?bu ,,kafatascı etnik fasist anlamda bir ırk ayrımını esas alan bir anlayısın uzantısı kabul edilemez mi?peygamber alman yada sakson olsaydı kabul edecek miydin?peygamberi ya da dini kabul etmemen arap ları kabul etmedigin için mi?yani fasistsin?peygamber gokten indirilen hz isa gibi babasız ama ondan farklı olarak annesiz yaratılıp herhangi bir millete yada cografyaya mensup olmasaydı kabul edecek miydin?hicbir toplumsal dinamige baglı olmadan insanlara YASAMAYI OGRETECEKTİ yani!melek olmadıgına göre?yani bu sartlar olsaydı sen peygaberi kabul edecektin oyle mi?seni peygamberi kabul etmemeye iten sey peygamberin ARAP OLMASI ve arap toplumsal hayatından beslenmesi mi ?burayı acıkla lutfen.peygamberliği kabul etmiyorsan araplarla alakası ne!antisamitik misin?neden buraya yani peygamberin arap olduguna vurgu yaptın?
sahi sen turk gibi mi yasıyorsun?turkce yazıyorsun.yasam tarzını belirleyen seyler neler?modern bir insan mısın?o zaman klasik avrupa kulturunu yasıyorsun demektir.yani alman ingiliz yada fransız yada leh gibi yasıyorsun.neden?neticede modern kulturun gundellik hayat tazını avrupa toplulmarı sekillendirmiştir.yurume sekillerinden tutta yemek ve giyim alıskanlıklarına kadar.tum diger kulturler bu temel avrupa kulturune yani merkeze uyum sagladıklaRI olcude modernlesmiş olmuyorlar mı?sen simdi bir alman gibi yasamıyor musun?neden?bana bir yıgın felsefik sosyolojk ve psikolojik acılım sunabilirsin.bir yıgın neden sıralayabilirsin.bence en basta.sana ne!dersin.ben diledigim gibi yasıyorum.ve bu hayatı belirlerken birlesik avrupa kulturu temel etkileyiciyse de bu benim BLİNCLİ SECİMİMDİR.sana ne dersin dimi?demez misin?
ben de aynısını derim.peygaber araptır ve arap toplumsal yapısına göre bir peygaberlik yapmıstır.ve arapların 1400 yıl onceki hayat tarzları nın İSLAH EDİLMESİYLE islamiyet dogmustur.evet.ve ben bunu kabul ediyorum.buna SUNNET denir.peygambe arap oldugu için arap kulturunun izleri coktur.sana ne!bilincli bir kabul!ben öyle istiyorum.peygamberi Allah gondermiştir.ve araplar arasından gondermiştir.buna uyacaksın demişse uyarım.bu benim sosuzlasmam anlamına mı gelir?araplasma anlamına yani?O ZAMAN YUKARDA SIRALADIGIM SORULARI LUTFEN CEVAPLAR MISIN?sıraya uymayabilirsin.
|