Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.08.2006, 15:28
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard eyvah eyvah!!!

hür ve özgür kimdir?? gercekten de bugunlerde bu sorular kafami iyiden iyiye mesgul ediyor.. nedenine gelince... kisa bir tatilimin ardindan degerlendirme yapiyorum... bir yanda ah su guzelim modern, laik, ve kendini bilgili goren insanlar...ve bir o kadar da ciplak dolasan batiya ozenen modern insan tipi... Diger yandan da türbana a la Emine Erdogan takan, ciplak ayak gezen kadin tipini... erkeklere bakarsak.. modern erkek takintili milim milim dovme dolu, rengarenk giyinmis erkekler.. bir bayandan bile daha süslu, kemerli incikli cincikli.. diger tarafta ise.. sakalli, uzun pacali erkek tipi...bu insanlarin ic dunyasi da hemen hemen hep ayni..

Bir degerlendirme yapmak istiyorum... zorlaniyorum... dini hangi bu gunumuzde ikiye ayrilmis insan gruplari yasiyorlar ki??? hangi gidisati istiyoruz ki???
Insanlar ekonomi ozgurlugunu aldikca daha da dini unutuyor.. dine gerek duymuyor... bosuna mi dogudan tatil yerleerine gelen erkekler evinde namus olayi cikarirken tatilinde rus kizlari vs ile gununu gun ediyor?? jigoluluk yapiyor????

Dinini unutmayan.. ne kadar paralansada unutmayan o kalbi temiz insanlara ozenti duyuyorum gercekten... Ateistlerin cogaldigi bu dunyada benim gibilere sadece susmak geliyor sanirm.. cunku gunumuzde dini yasayan yok... ! Tatil sonrasi degerlendirmem iste bu!