Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.08.2006, 21:34
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard tabi tabiii...

bir karikatur hatırlıyoum.aradım ama bulamadım.iki savascı birinin boyu kısa.otların arasında ellerinde kılıc.birisi pasif durumda ve oteki kılıcı cekmiş tam oldurecek.durr diyor kısa boylu.niye savasıyoruz.barıs var sevgi var o var bu var.barıs nasanları bir arada tutan yuce duygudur.sevgi insanları hayata baglayan vebirlikte yasatan en guzel duygudur.diye diye otekinin yanına gelip bos bulundugu anda kılıcını adamın boynuna indirip ve tum bu sozler yutan aptallar içindir diyordu.karikaturun ustundede pax americana yazıyordu.baya bir gulmustum.

sen beni aptal mı sandın.

lubnan saldırılarının haftalar one planlandıgı artık kesinleşti.yani 2 asker bahane.oncesinde barıs demokrasi insan hakları bilmem ne ayakları yapanların ahlaki boyutları ortada.yutacak kadar aptal olan varsa buyursun yutsun.ben yutmam.

ayrıca angel denen gerzek in ortaya koydugu tutuma onu ciddiye almadıgımı bu sekilde dile getirdim.eminim.ve bu saldırganlık ve alaycılık ukalalık sinirlerime dokunuyor.ben senin gibi pişkin degilim ki.kalkıp mevlananın sozlerini aktarayım Allaha soven birisine.Allah cevap versin miş.ne apcak Allah kafasına simsek mi caktıracak.hade caktırdı diyelim.bizim haberi miz olacak mı?hade oldu diyelim.hasa bu Allah zeus mu cıksın behey dumbuk diyip muhatap alsın.ONUN İÇİN HAZIRLADIGI CAYIR CAYIR YANAN CEHENNEM DURURKEN.ZEVKTEN BİRAZ DAHA KOSE OL DA DAHA TATLI YAN.diyip oldurecegi zamana kadar muhlet tanıyor olamaz mı?hasa allah gaza gelp de kendi bildigini yapmaktan mı sasacak?

sen zeus u ozluyorsun galvani.cıksın karsımıza sa meydan okusun gucu yetiorsa insanlıgı harap etsin.yok daha neler.yahu hicbir sey bilmiyorsunuz.

mevlananın seyh oldugunu ve Allah askından baska bir sey bilmedigini soyledim.aksini ispatlayabilir misin?yani sen mevlana hosgorusunun bu kufur ve alayları kaldırabilecegini mi sanıyorsun?

tutmus bazı batılı dusunurlerin anlamaktan aciz yaklasımlarla humanizmle karıstırıp ortaşlıga yunus gibi mevlana gibi olun bak adam lar neler neler demiş laflarının pesine dusup yunus mevlana diyorsunuz.sen mesneviyi okusana bi.yada yunus divanını.bu adamalar hizbullahtan da beter demezsen sana haklı dicem.lutfen bu kişilerin eserlerini 5. agızlardan cımbızla alınmıs yerlerinden okumayınız.bu adamlar katı koyu seratcıdırlar.seriat olmadan tarikat olmaz derler.dikkatinizi cekerim.