Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.08.2006, 18:12
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Merhaba Işın!!!

Arının sevgisi arıca olur, insanın sevgisi elbet arıdan farklıdır. Hiç bir arı kendisine tehtit görmeden iğnesini bir canlıya saplamaz. Bilir ki böyle bir şey yaparsa sonucu ölümdür. İnsan tarafından değil, arı kaybettiği iğnesi ile birlikte tüm sindirim organlarını da kaybeder ve kısa bir zamanda ölür.

Sanıyorum sizler benim yukarıda ki makaleye karşılık olarak yazdığım yazıyı oldukça duygusal bakmaktasınız. Ben bu makalenin sert dilini destekleyen bir yazdıda bulunmadım. Ama İsrail ve siyasal İslami Arabi kesim arasında konulan toplumsal farklılıkların pek çok doğruları taşıdığını belirttim. Ve, neden Arap ülkelerinin bu yoksulluğun içinde bulunduğunu, neden tüm cengaver Arap militanlarının hep yoksul aile çocuklarından oluşturulduğunu merak edenlerin olmamasına uyarı niteliğindedir. Cengaverlerin pek çoğu yoksul ailelerin çocuklarıdırlar ve kurbanlarda, savaşlarda düşenlerde onlardır. Hizbullah gibi ve diğer İslami yelpazeli siyasi kuruluşlar ne sunmaktadırlar ülkelerinde yaşayan insanlara???

Hiç bir İslami devlet sosyal bir devlet değildir, yoksulluğa bir reçeteleri yoktur, meraklarıda yoktur. Yoksul ailelerden oluşması bu cengaverlerin o ailelere bu kuruluşlar tarafından para aktarılmasıdır. Ve birde cennetli sayısız Huriler ile desteklenince alsana şehitlik payesi.