Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.07.2006, 01:06
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Melek oldugunu sanan kisi !!!

&lt&ltBen müslüman olsam hiristiyan ve yahudilere hizmet etmek cok agrima gider! ;-)&gt&gt

Bu son itirafinla senin müslüman olmadigin ap acik görülüyor. Sen kim oluyorsun da bizim müslümanligimizdan süphe ediyorsun. Bizi uyarma ise niyetin sen kendin bir kere müslüman olmadigini söylüyorsun. Sacma sapan yorumlar getiriyorsun.

&lt&ltKurani okuyan ve anlayan bir müslüman zaten avrupa veya almanya gibi bir ülkede hiristiyanlara yahudilere hizmet etmez!&gt&gt

Fetvalarinda fevkelade yani !!! Almanya veya Avrupada yasayan Türk vatandaslari, onlara hizmet ediyorda ne demek ? Tabiiki ekmek parasi kazaniyor. Türkiyede ayni sistem uygulaniyor. Yani senin gavur memleket olarak tanimladigin ülkelerden
farksiz. Hic olmazsa Almanyada kizlarimizi ünüversite kapilarinda bekletmiyorlar ?!!

&lt&ltKuranda acikca yazilmis, dost edinmeyin, öldürün,...!!
Siz ise onlara hizmet ediyorsunuz! &gt&gt

Onlari dost edindiklerini nereden biliyorsun ? Senin yazdigin sekilde bir ayet yok kurani kerimde

hakaret etme Kurana !!!

O ayetler müslümanlara savas acanlar icin gecerlidir ! Yani israilinden tut ve amerikasinada ... bu demek degildirki sivil halklara saldirilsin ...

Manyak manyak yorum getirme. Maksadin ne senin, ey gafil !!! Hiristiyansan hiristiyanligini bil , Jahudiysen yahudiligini bil, ne oldugun beni ilgilendirmez ...

109 - KÂFİRÛN SÛRESİ
Bismillahirrahmânirrahîm

1. De ki: “Ey Kâfirler!”
2. “Ben sizin kulluk ettiklerinize kulluk etmem.”
3.“Siz de benim kulluk ettiğime kulluk edecek değilsiniz.”
4.“Ben sizin kulluk ettiklerinize kulluk edecek değilim.”
5.“Siz de benim kulluk ettiğime kulluk edecek değilsiniz.”
6.“Sizin dininiz size, benim dinim de banadır.”

Senin dinin sana bizim dinimiz bize ...
nedü belirsiz kisi ...