Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.07.2006, 17:57
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

SİMDİ :galvani hazretleri bana uc bes ayet secip bunar ne diyo die istedigi gibi laga luga etsin.bu işin metodu bu degil.bahsini ettigin metod farklılıklarına asagıda az cok degindim.galvani gibiler soyledikleriyle ve soyleme yontemleriyle bastan suclayıcı asagılayıcı ve belli bir seyi sonucu dayatan bir metodu sart kosuyorlar.dolayısıyla kendileri konusup kendileri dinliyorlar.yani onun metoduna karsılık veren ve cevap vermeye donuk bir sekilde davranırsam onun her saldırısını savusturmak laf yetistirmek ve her fırsatta yaa oylemi diyerek beni asagılamasına fırsat verme aptallıgına dusemem.niye bu fırsatı vereyim?kaba konusuyorum.evet.ama bastan kibirli bir edayla verdigi orneklerle ve bu ornekleri verme metoduyla her sekilde asagılayıp hakaret eden ve bu metodu her sekilde savunup bundan baksa bir sekilde de tartısılamaz diyen bir ahmaga cidiye alıp bir cevap verecekseniz ilkonce AHMAKLIGINI ONUN YUZUNE VURUP ASLINDA NEREDE,, NE TUR BİR ASAGILIK KONUMDA OLDUGUNU gostermeniz gerekiyor.yanılmıs olabilir miyim?olabilir.ama ben böyle dusunuyorum.bana nerede yanıldıgımı soyleyin o zaman.

gosterdigi yazılar da ayet!!ALLAHIN KELAMI.ve ben bir muslumanım.Allahın kelamıyla bu denli serefsizce alay edip asagılayan bir insana yapabilecegim en basit seyi yapıyorum.Anlatabildim mi?serefsiz gerizekalıya ilkonce serefsizsin ve sonra hem cunku gerizekalısın diyorum.Cunku Allahdan baksa ilah yoktur ve Muhammed onun kulu ve elcisidir.siyer bahsinde degindigim insanlar Allahla rasuluyle melekleriyle hemhal olmus insanlar.1400 yıl once yasamıslar.sorun mu?hayır.ama Allahın ayetlerini onlar alıp yasamıs melekleriyle konusup birlikte savasa cıkmıs insanların ve yalandan sahtekarlıktan cehennemden her zerreleriyle korkup sakınan ve Allah ve rasulune her zerreleriyle teslim olup seven ve itaat eden insanların sozune mi inanıcam bu serefsiz gibilerin 200 gramlık sulanmıs kafalarından uydurduklarına mı?hepsi toplansa ikiyuz ton sulanmıs beyinlerinde toplu bir zırva cıkarsalar nolcak.

Sen metoda iliksin bir seyler soylemiştin.bende bu karmasanın cehaletin sonucu oldugunu defalarca soyledim.kardesim islamın kaynakları hele tarihi kaynakları özellikle asrı saadete ilişkin kaynakları o kadar saglamken okumadan etmeden ucbes salagın karaladıgı ucbes gerizekalıca kitab ve yoruma dayanıp bu sekilde laflar etmek gercekten gerizekalılık.ve ben buna tahammul etmek zorunda değilim.

hierauf reagieren

Diskussion:

(Baburun cevabi da böyle.)