Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.07.2006, 15:30
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard hehehe.....

mal bulmus magribi gibi boguruosun

ayetlerin hepsi belli nedenlerden dolayı inmiştir.buna nuzul sebebi denir.yani ayetlerin inmesinden sonra actıgı sonuclarda vardır.bence ayetlerin numaralarına gore inis sebeplerini ve ayetlerin sonucunda ortaya cıkan uygulamaları oku.zahmet et biraz.essegin yok.yuzbinkere acıklanmıs seyleri sana yuzbin1. kere acıklamak derdim yok.en koyu dindarların kitaplarında birisini bul oku.mesela seyyid kutup oku.mevdudi oku.biri mısırlı biri hindli.ama bilki ben senin esegin degilim.ikişde bir de aynı zırvalarına cevap yetisrimek gibi bir konuda kimse bana para odemio.yane kişisel tatmin de bir yere kadar.bir salagın salaklıgını yuzunhe vurmaktan dogan kişisel zevk meselesini de astı senin sacmalıkların.

sen bana insanlık tarihinde savasın olmadıgı tek bir aralık soyle.ben de islam dininin savas hukumlerini niye barındırdıgını ve kurala bagladıgını soyliyeyim?bahsini ettigin ayetler savas hukukunu duzenliyor cogunlukla.ve peygamberin yatıgı savasları ve uygulamalrını oku.ondan sonra burda kişneme muhabbetleri yap.salak durumuna dusme.ok?bu din diyorki yagmur bir doga olayıdır.kendisi yagar bir donusumun safhasıdır diyen KAFİRDİR.her seyi ben belirlerim diyor.ve bu din kocaaaaaaa bir SAVAS HUKUKUNU dısarda bırakacak oyle mi?begenmiyorsan begen me galvani.cok da tındı...