Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.07.2006, 18:48
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

yani ben sunu anlatmaya calısıyorum.bu insanların dedeleri olanlar yani kurt buyukleri kurtulus savası esnasında bolede bole bir prjenin varlıgından haberdar oldukları için bulundukları cografyayı KÜRDİSTAN olarak adlnadırmıs ancak turkşe buyuk miiilet meclisine katılarak TURK olduklarını soyleyerek bu projeye karsı(DA) savas vermesini bilmişlerdir.han dinamiklerle hangi anlayısla?bunu anlatmaya calısıyorum.bu ulke bu sekilde kurtuldu.ani kaftascı dedim demin klavye hatası olmus.kafatascı anlamında bir turk deil bu.turkiye buyuk millet meclisinin turku.musluman halka turk demiştir bu kuruu ve kurtarıcı meclis.ani turkiyeyi kuran kurtaran herks turktur.buna kurtler de cerkezlerde lazlarda dahildir.tum musluman unsurlar.yani turkiye ne kadar (kafatascı anlamında turk denilenlerin)turklerinse okadar da kurtlerindir.ataturk de dahil bircok devlet erkanının yanlıs politikaları kurtleri kusturmustur ama bu asılamayacak bir sey degildir.musluman duyarlılıgıyla hareket etmek zorundadır herkes.turkiye turkiye cumhuriyeti olduktan sonra devrimlerle ulus devlet olma ypluna gidilmiş.nasıl ulus devlet olunur derken ne denilmişse o yapılmıstır.ve devlete trukiye dendği için ulus devlet olacak diye uyduruk kafatascı bir turkluk uydurulmustur.ve bu, devletin merkezine oturtulmustur.ataturkle baslıyor.ziya gokalp kurtcuydu mesela .dyarbakırlı kurttur.kurtculugun tutmayacagı anlasılınca emile durkheim yonlendirmesiyle turkcu olmustur.ve devletin temel ideologu olmustur.seyh said isyanıyla binlerce insan istiklal mahkemelerinde yalnızca kurt oluklaı için turkçe bilmedikleri için idam edilmişlerdir.son donemde de pkk eylemlerini bastırmak için kullanılan yontemleri telkin edenlerin ozellikle israil merkez li terorle mucadele uzmanları oldukları belgeleriyle ortaya konulmaktadır.yani israil filistinde ne uguladısa benzeini turkiyede uygukatmaya alısmıstır.bu neye yaramıstır.ama bu devlet bin yıllıktır.ortak kultur oortak tarih diye bir sey var.herseyen once ortak din var.kusturulen kurtlerle ok cabuk barısılabilir.120 yıldır anca kıskıran bir toplulugun gonlunu almak onları memnun edekleri revah ve huzura kavusturmak hic de zor degildir.ancak bunun olabilmesi içinde musluman bilincinin her iki tarafa da hakim olması gerek. her iki tarafında hayrına olan budur.bu catısmadan hem bu dunya hem ote dunya adına kimse kazanmıyor.kazanan emperyalist gucler.burda iş daha cok tc ye dusuyor.bunu da kabul ediyorum.