Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.07.2006, 08:37
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard körsen ben ne yapayım!!

gözüne parmak mı çalayım?

ne ikiyuzlulugu mu gördün?gazünü çıkarıscasına aylardır aynı mecrada laflar ediyorum.ve sylediklerimin hepsinin arkasında duruyorum.o kadar aynıyım ki aynı seyleri soyleyip durmaktan bana bile gına geldi.

dedim ya serefsizsiniz diye.asagıdaki yazılarda humanizm den insan haklarından birlikte yasamaktan evrensel demokrasi kulturunden bahseden sen zavallı değil miydin?kim gercek yuzunu gosterdi?kendisi kıskırtmak amaclı saldırmasına ragmen 2 askeri bahane edip lubnanı yakıp yıkan butun bir halkı cezalandıran tum alt yapıyı cokerten israille savasa destek verdikleri için ders olsun diye yuzlerce sivili kadın cocuk yaslı demeden olduren canilerle işbirliği yapıp onların zangocluguna soyunup millete hakettiginizi aldınız mı diyecek kadar alcak davranan ben değilim galvani.hani evrensel insan hakları birlikte yasama kulturu.plan dahilinde yerle halkı hizbullaha destek veriyort diye yıldırıp hizbullahı cokertmeye donuk yapılan bilincli saldırıları hakmıs gibi savunabilecek kadar alcaklasmak insan hakkı diye yaygara koparan birisi için ikiyuzluluk değil midir?serefsizlik haysiyetsizlik ve vatan hayinliğinin yanında!