hehehe:)!!!
alimle konus tartıs er mertebe,,,cahille konus tartısma donersin merkebe.seninle tartısmayacagım.hicbr sey bilmiyorsun.dunyadan haberin yok.
ben serefsiz yahsiyetsiz cani ruhlu birisi degilim.pkk ya yardım etmiş olsa bile evleri otobusleri bombalayıp masum insanları oldurenleri tasvip etmem.lanetlerim.bir zamanlar tr derin devletinin kurtlere yaptıklarını da lanetliyordum.ve halne pkk yı ne olursa olsun savunmaya girisenleri de lanetliyorum.yani serefsiz haysiyetsiz alcak vatan hayini diyorum.tr de ben kurdum diyenlerin demeye calıstıgı tek sey:benim arkamda amerika ab var sen kim oluyorsun..dur.yani bunlar da kendilerine verilen saksafonu otturuyorlar.vakti zamanı geldiginde saksafonun ustune oturtulacaklarını hesap edemiyorlar.ve vatan hayinleridir.canakkelede musulda antepte marasta sehit olan yuzbinlerin kanına ihanet ediyorlar.
suiye apoyu cıkardıktan sonra tr yle sınırları kaldırdı.hicbir sorun yoktu.uluslar arası sistem pkk ya ve kurtlere yeni bir kılıf buldugu için ,kuzey ırakın devletlesme surecinde olması nedeniyle aponun surşyede bulunması pkk nın suriye merkezli hareket etmesi gerekmiyordu.pkk merkezini kuzey ıraka aldılar.sorun kalktı suriye ile yakınlasma basladı.devlet bugun biliyorki abd suriyeye girse tr ye de girecek.sence neden apo yu besledi diye kin tutmadı.gizli anlasma lar paylasılmıs olabilir mi.mesela suriye apoyu besleme emrini kimden aldıgını tr yle paylasmıs olabilir mi?lubnana gelince lubnan da bir bosluk peydah edip iç savas cıkartıp bolgede teror egitim merkezi kurduranlarda batılılardır.mesela asala dehaskpc vb.cengiz candae ve br bir suru gazetecinin lubnanda egitim aldıgını biliyor muydun?ama kontrol etmekde sorun yasamıslardır ve tasfiye etmişlerdir.işleri bittikten sonra.tr deki hşzbullahı tc derin devletinin kurup finanse ettigi herkes tarafından biliniyor artık.lubnandaki hizbullahı da bunla karıstırmayınız lutfen.daha oncede de dim.lubnan onlarca yıl ic savas yasamıs bununla beraber israille savasmıs bir cografyadır.hizbullahda sii kokenli muslumanların israille savasta dini merkeze alarak yılmadan savasmasıyla israile yenilgi tattıran tek guctur.yani devlet yok.merkezi hukumet iş goremez halde.israil habire vuruyor.kemal ataturk ne yapmıssa(cumhuriyetci tabirle)hizbullah da aynını yapmıstır.he kemal ataturk kemalizme kaymıstır.hizbullah liderleri ve tabakanın tamamı islamdan sasmamıstır.bak birader hizbullah lubanın guney bolgesinin tamamına hakim.2 bakanı 20 kusur milletvekili var.kendisine has ORDUSU var cunku merkezi hukumetin ordusu bile hizbullah kadar guclu degil.guney bolgesinin tum okulları uniler dahil,hastaneleri tum diger sosyal kurumları hizbullah tarafından yonetilip finanse ediliyor.lubnan ın guney eyaleti gibi dusunebilirsin.buna neden olan da arap ulke yonetimlerinin mısır urdun gibi devletlerin bu halkı satmıs olması.suriyenin de isgal edilmesiyle suriye de destek veriyordu.ama yonetmiyordu hizbullahı.suriye lubnan hukumetini yonetmeye meyilliydi.ordusu vardı lubnan da ve israil suriye ordusu nedeniyle lubnana saldıramıyordu.haririyi oldurup suiyeye attılar tutmaadı.israil aynı anda suriye lubnan iranla savasamaz.abd de irak tecrubesinden sonra bunu goze alamadı.ilkonce lubnandan suriye askerlerini bosalttılar.sonra lubnanı ama ozellikle hizbullahı tasfiye etmeye calısıyorlar.burda suriyenin apacık destegini belgeleyip suriyey, kıskırtıp hizbullahın tasfiyesinden sonra suriyeyi de isgale hazırlanıyorlar.suiye bir sekilde duserse tr de darbe yapıp hukumeti tasfiye ettikten sonra irana tr ile birlikte girmeyi dusunuyorlar(diyenler cok)iran sınırında kars agrı gibi iran sınırına yakın korunaklı yerlerde devasa askeri kıslalar insa edliyor askeriye habire arsa satınalıyor.yane bu adamların buyuk orta dogu projesi diye bir sapıklıkları var.bolgeyi yeniden yapacaklarmıs.ve buna tr de dahil.tr bolgenin değil dunyanın en guclu ulkelerinden biri elbetteki sona saklayacaklardır.simdi ben vatan hayini miyim?
kurt değilim birader.kurt diyen herkese de ne dediğimi az once soyledim.anlasılan tabiriyle turk milliyetcisi de değilim.alparslan turkesin de bir vatan hayini oldugunu rahatlıkla soyleyebilirim.vatan hayinidir.CIA işbirlikcisi onbinlerce turk evladının kanının dokulmesinin bas aktorlerindenb birisidir.ama dursun karatas kadar asikar değil.ben dindarım.turklugu tarihi misyonu ve siyasal birikimi nedeniyle bir surecin devamı olarak goruyorum.turk demek turkiyeyi kurtaran tbmm yi kuran demektir.o zaman sırf inadına gab ı kurdistan bölgesi diye adlandırıp tbmm ye türk olarak gelen milletvekilleri gibi.anlatabildim mi?oyle her soylenene atlaıp asabiyetle kinle cehaletle acelecilikle hareket edip CANİLİĞİ onaylamayın.2 asker diye şimdilik 550 kadın cocuk ve yaslıyı olduren israili onaylamayın.serefinizi koruyun serefsiz olarak anılmayın.ok?
ayrıca hizbullah israil sınırını gecip sekiz askeri oldurup iki askeri rehin almamıstır.israil her zaman oldugu lubnan sınırını gecmiş cıkan catısmada iki asker esir alınmıstır.bahane yani yutanlar için.ayrıca hamas ın 1 onbasıyı kacırmadan once israil bir plajı vurmus 5 cocukla birlikte yanılmıyorsam 12 kişi olmus.carsı bombalamıs 5 sivil olmus.guya militna bombalamıs 10 sivil olmus.yani bir hafta içinde 30 a yakın sivil oldurulmustur.yane o da bahane.hamas asker kacırmıs.bu arada hamasla hşz bullah arasındada fark yoktur.yaser arafat fko nun basıydı filistinin devlet baskanıydı.fko ile hamas arasındaki tek fark fko nun marksist ideallerle savas vermesi hamas ın islam ı merkeze alması.aralarında hic bir fark yok.anlatabildim mi?oku biraz her lafa atlama laf etcem derken serefinden olma!!!!!
|