Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.06.2006, 09:55
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard Neden Perenden bu kadar korktun?

arkadasim yazilarini "genel" bir kod altinda da yazabilirdin. Fark edemedigin bir sey var, Peren üzerine tartismiyoruz, konumuz kadinin esitligi ve islamiyet. Ve yine Playboy üzerine ve ya hangi toplulugun hangi dinin kadini ne kadar ezdigi üzerinede tartismiyoruz. Mukayese blümüne henüz girmemistim :-)) Kadin soyunmadan insan niteligine gecmez düsüncesinide tartismiyoruz. Tartistigimiz yegane konu islamda kadin hakkidir. Bu sekilde konuyu sapitip kendine farkli siperler ararsan gercek konu hic bir zaman tartisilamaz.
Dolayisiyla benim kisiligimden cok konuyu tartismaya davet ediyorum seni. Kücümsedigin bir kac ayet Kuran dan dir arkadasim. Bu ayetleri ve digerlerini tartisalim. Bu da yetmiyorsa Muhammetin yasayis sekli, karilari, hadisi serifleri üzerine tartisalim. Playboy beni asar, kadinin soyunmadan bir yerlere gelememedigi konusu beni asar. Ben bir kadinim, bir cok kadin gibi iyi bir isim, bir diplomam vardir. Özgürce arastiririm, özgürce calisirim. Istedigimi giyerim. Soyunmadan ve Playboysuz geldim buralara:-) Verilen örnekler nedense hep ayni ve uc örnekler. Müslaman kadinlar acik ve secik ezilirken sizlerin verdigi bir kac playboy kadini. Kendi istekleri ile soyunmuslar, kendi istegi olmadan sünnet edilen bir kadindan daha iyidir!
Tartisma boyutunu degistirmelisin arkadasim. Yok ayni sekilde ilerleyeceksen ben tartismaya katilmayacagim. Cok cahil yazilar yazildi, cok anlamasiz tartismalara katildim önceleri. Fark ettigim senin yazdigin sekilde insanlar bilinclenmiyor, bir konu üzerine gidilmiyor. Sadece düzeyli, saygili ve bilgi iceren yazilar hem bizlere hem burdaki arkadaslara bilinclenme konusunda yardimci olabiliyor. Dolayisiyla satasmalara girecek kadar vaktim yok.
Saygilarla