Gesinnung
Nachfolgend ein Beispiel für die Gesinnun derer, die wünschen, dass der Mord an dem Richter nicht ´überbewertet´ wird.
Der nachfolgende Beitrag ist im Board dieser Seite von einem Mitglied verfasst worden und auch weiterhin dort zu finden und damit für jeden zugänglich.
Nun der Beitrag:
´GEBERSIN KÖPEKLER!!!
lanet olasi bir savci öldürülüyor! bence bu o´na revadir!! cezasi tabiiki ölüm degildi! ama herhangi bir sekilde cezalandirilmasi gerekiyodu ve o yaptigi hatayi hayati ile ödedi!!
diger 3ü kefeni yirtmislar! umarim onlara bir ders olur!! basörtüye uzanan ellerin kirildigini herkes görecek! hicbirzaman bacilarimizin basörtülerine el uzatanlar cezasiz kalmayacaklardir!! ben nasil hic bir Allahin kuluna sen neden basörtüsü takmiyosun deme hakkina sahip degilsim, ayni sekilde hickimsede bir bacimizi basörtüsünden dolayi sorgulayamaz!! din özgürlülügü dedigimiz hak malesef türkiyemiz´de mevcut degildir!! bir yandan kilise canlari bangir banbir beyoglu sokaklarini inletirken bu din özgürlülügü oluyosa, ayni sekilde bir ögretmen bacimiz basörtüsü ile ders verebilmelidir! ama ONLAR o kadar abarttilarki, o masum kizimizin özel hayatinda bile dini vecibelerini yerine getirmesine engel oldular!!
SIZE SORUYORUM: kim hakli?
cinayet tabiiki benimde tasvip etmedigim bir davranis bicimidir! yüce Allahin verdigi cani ondan baska kimse alamaz!
lakin, o hakim olacak insan müsfettesimi hakli yoksa o ögretmen bacimizmi?
sizin takdirinize birakiyorum!
ama asil kacirdigimiz bir nokta var! bunlar kastili yapilmis olan olaylar!! BIZI BIRBIRIMIZE DÜSÜRMEK ISTIYOLAR!!! ´
An diesem Beitrag stören mich 2 Dinge:
1. Der Beitrag an und für sich
2. Das dieser Beitrag noch immer nicht gelöscht ist.
|