Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.05.2006, 18:24
unknown

Standard hakli iken, haksiz duruma düsmek...

gecmisi arastiran cok var.. daha dogrusu herkes arastirir.. bir ben degil kabul ediyorum.. cünki arap sacina dönmüs isleri bide ben karistirmayayim diyorum..
ama arastiran her insanin bir iki .. belkide yüzlerce sözleri oluyor..
ben her zaman icin gecmiste yasananlari isitmekten biktim sayilir..
söyle bakiyorumda ileriye yönelik cok az arkadaslar birseyler yaziyor.. keske daha cok olsalardi..

gecmiste bocalayip durmak cok yanlis birsey.. bilgi edinmek tabikide güzel.. ama gecmisi niye arastirirsin aslinda.. (faydan olsun istersen) .. ileriye yönelik belki bir katkimda ben olur diye..

hep biribinizi yemekle meskulsunuz.. farkinda degilmisisiniz.. gecmis karma karisik arkadaslar.. yasamadigimiz icin tam olarak bilemeyiz.. ha su son 15 yilin politikasina, rajonlarina aklimiz erer.. ama gerisi bizi asar..
birakin daginik kalsin.. dönüp geri düzeltebileceginiz hic birsey yok! hepinizin fikirleri var.. cünki her insan ÖGRENDIGINE INANIR; OKUDUGU KITAB MANTIKLI ANLATILDIYSA AKLA YATAR. bakin mantikli yazildiysa demiyorum.. yazarin sihirli eline bagli..
cogumuz hic bilmeden o yazarlarin bilim adamlarin kuklalari olduk! olurmu diyeceksiniz.. haklisinizda.. ama üst kisimda yazdigim gibi dogru tektir.. ve bu kadar karmasik bir gecmiste dogrunun ne oldugunu bilim adamlari dahi bilemez..
ispat getiriyorlar.. bilmem kimin yazdigi bilmem ne günlükleri.. mektuplasmalar.. ses kayitlari... ama yine diyecegim.. bu kadar ispat varsa.. bunun karsitini belirten niye bu kadar bilim adamlari var? herhangi bir konuda?

kitab biziz.. tarih biziz... su animiz ve ilerimiz.. gerisi kafa agrisi.. bilin ama bagira cagira su fikirlerinizi baski halinde topluma sunmayin.. rica ediyorum!