Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.05.2006, 18:21
Benutzerbild von halitpasa75
halitpasa75 halitpasa75 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Laik Cumhuriyete saldiri 2

Arkadaşlar!
Zaman susma zamanı değil. Bugün laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkma günüdür.
Sahip çıkın size özgürlükleri tattıran o gizli kahramana.

Sahip çıkın laik Cumhuriyetinize.
Yok, ben siyasetten uzağım diyenler, siyaset ile işim olmaz diyenler, benim işim moda, magazin, aşk, meşk, dedikodu, spor diyenler, lütfen bu cümleleri dikkatlice okuyun.

Bugün her şeyi serbestçe konuşabiliyorsanız bu laik Cumhuriyetin ve Cumhuriyet devrimleri sayesindedir.
Düşünün, laik Cumhuriyet olmasaydı neler olurdu.

Mini etek giyen Bayanlar polis tarafından dövülecekti, oruç tutmayanlar tartaklanacak hatta öldürülecekti, Ramazan ayı boyunca tüm lokantalar zorla kapalı tutulacaktı, alkol yasaklanacaktı, elele dolaşan sevgililer şiddet görecekti, başını örtmediği için kadınlar hor görülecekti, aşk veya cinselliği tartışanlar öldürülecekti vs.

Bunların hepsi ülkemizde artık yaşanıyor.
Bunlar artık ülke gerçeği haline gelmiş durumdadır.
Eğer sahip olduğunuz, değerini çok olağan bir şey olduğu için pek bilmediğiniz, hürriyetinize sahip çıkmazsanız, bu hürriyetinizi elbette elinizden almak isteyen güçler en kısa zamanda bu hürriyetinizi elinizden alırlar.

Bunun önüne geçmek için, hürriyetten, özgürlükten ödün vermek istemeyen herkes bu hüriyeti, bu özgürlüğü sağlayan laik Cumhuriyetine sahip çıksın.

Bugün bir köşe yazarı şöyle demiş: Türkiye´de hiçbir insan oruç tuttuğu için veya başını örttüğü için öldürülmez, ancak oruç tutmadığı, başını örtmediği için öldürebilir.

Eğer böyle bir Türkiye istemiyorsanız laik Cumhuriyetinize sahip çıkın.

Sahip çıkmak isteyen herkesi şimdi açacağım ´Laik Cumhuriyetime sahip çıkıyorum´ başlıklı yazıma cevap vererek sahip çıktıklarını göstermelerini arzu eiyorum.
Hislerinizi ve duygularınızı dışa yansıtın ki, laik Cumhuriyetimizin sahipsiz olmadığını anlasınlar.

Anlasınlar ki sessiz çoğunluğun sesi var ve gür çıkar. Anlasınlar ki değerlerimize saldırmak hiç kimsenin haddi değildir!