Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.05.2006, 17:55
Benutzerbild von josexcohen
josexcohen josexcohen ist offline
Neuer Benutzer

Standard Başkanım öyle bir takım kur ki..

Evet,bu sene açıkça görüldü..Biz başarıya giderken,17 küçük ve de federasyon birleşip başarımıza engel olabiliyormuş..Her ne olursa olsun,ipler bizim elimizdeydi,daha iyi oynayabilirdik,daha sakin kalabilirdik,vs..

Şimdi hesap sorma vakti!..Madem bize karşı birleştiler,o zaman onları "saha içi" oyunlarımızla ezerek ve federsyona dahi fırsat bırakmadan kendi işimizi görecek duruma gelelim..

Şu durumda bizim yapabileceğimiz tek şey,olayın başarabileceğimiz kısmıyla ilgilenmek..Ben inanıyorum ki,bu yıl yaşananlardan sonra başkanımız ve yönetimimiz de bu şekilde düşünüyordur..Bu sene tüm oyuncularımız çok emek verdi,çok çabaladı..Ama bir yerde hata vardı,takım bazen gücünü gösteremedi..O zaman gücünü daha fazla gösterecek bir takım oluştırmalı : Avrupa için Türkiye için..

Başkanım bize öyle bir takım kur ki,çıkıp sahaya rakiplerine korku versin,her maç rakibini ezsin,başarıya doymaksızın daha fazlasını istesin..

Taraftar olarak yine gidip formamı alacağım,yine taraftar kartımı alacağım,ve bu adi düzenin tüm parçalarını yok etmek yolunda kulübümün hep yanında olacağım!..Maddi ve manevi..

İşi yönetime bırakmak yetmez,yani maddi anlamda destek olmalıyız..Ne kadar fazla taraftar kartı,ne kadar fazla kombine,ne kadar fazla lisanslı ürün o derece büyük başarı olacaktır..Bu yıl biraz boşladık,sonuçları ortada..

Kederden sıyrılıp,göreve başlayalım..Seneye 100. yılımızı kutlayacağız..Görülmemiş bir başarı gelecek,inanıyorum..

öyle bir takım geliyor ki.tüm dünya konuşacak.tl liginde kafa tutacak bir takım dahi olamayacak.çünkü aziz başkan hiçbir tepki vermedi dün akşam.bir planı olduğu kesin.

Seneye bütün türkiye Fenerbahçenin kim olduğunu görecek