mein volk..
sammt allen fehlern die sie besitzen!
ich reiche einem mädchen genau so die hand wie einer die einen mini an hat...
und egal was ist... ICH DISKRIMINIERE MEIN EIGENES VOLK... MEINE EIGENE RELIGION NICHT!
kein deutscher muss es akzeptieren, dulden oder sonst etwas. aber kein deutscher hat das recht diese zu diskriminieren!
du hasst geschrieben .. das wir, die integriert sind auch darunter leiden. LASSE KEIN URTEIL ÜBER DICH FALLEN... wenn die türkei bei einem fussball - spiel siegt schreien alle juupppee.. so, dann sollen alle bitteschön auch bei schlechten dingen zusammenhalten.
Wenn man uns nicht will, soll man uns bitte verscheuchen. KUZU KUZU DEGIL; SEVE SEVE GIDERIZ!
ich bin auch deutscheSTAATSBÜRGERIN.. aaaber ich nenne mich nicht deutsche! den gefallen tu ich ihnen nicht! ich habe meine staatsbürgerschaft für ca 255 € gekauft... yani RESMEN VATANLARINI; hisse satiyormus gibi, gidim gidim bize teslim ettiler..
ondan kayirmak bundan kayirmak.. olur.. ama karsilarinda duran insanlar salak degil.. bunu kesinlikle kabul etmiyorum!
BENIM HALKIMIN ARASINA FESATLIK; AYRIM SOKACAK VATAN DAHA DÜNYA ÜZERINDE YOK!
yabancilardan ziyade daha cok kendi halkima kiziyorum bazen.. o kadar zitiz ki... diyerleri ne yapsin.. zaten biribirilerine düsmüsler.. bide sunu deniyelim.. bak nasil bölünüyorlar diyorlar.. ve BIZDE; KENDIMIZI COK AKILLI ZANNEDENLER ONLARIN ARZU ETTIKLERINI TÜMÜYLE VERIYORUZ.
bu konuda almani degil.. kendi halki, kendi dini toplulugumu yargilamak istiyorum..
tam fikir sahibi olduktan sonra konusulsun... ilk basta her insan kendisini tam anlamiyla yargilasin.. yoklasin kendisini... kimi kötüyorum.. kimin kuklasi oldum diye... sonra yorumunu yapsin...
ve benim camim.. burada en dogal hakkim.. o hakki tamimazlarsa yetistirecegim her bir cocugumu alman düsmani olarak yetistirirm.. ve yillar sonra cikacak olan türk - alman savasinin temelini kendileri atmis olur...
BIZ EZILECEK INSANLAR DEGILIZ!
|