Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.05.2006, 16:38
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard yazdiklarin güzel ama bir konuda sana

katilmiyorum.

Fener Sampiyon olmak istiyor ise denizliyi kesin yenecek, denizlide ligte kalmak icin bizi hakli olarak yenmek isteyecek.

unutmaki denizlinin bu durumda olmasi tesadüf degil. hakemlerinde neler yapabilecegi ortada. ben bu maci 100% kazaniriz diyiyorum ama denizlininde kazanmasi mucize olmaz.

gecenlerde denizli yönetimi federasyonu tehdit eti. dedilerki eger lig düsersek cikip yaptiginiz tüm pislikleri anlatacagiz. insallah denizli lig düserde birisi cikip herseyi anlatir.

tabiki federasyonda denizliyi düsürmemek icin elinden geleni yapar. bu demektirki ya fenerin yenilmesi icin caba sarf edilecek ve bir tas ile iki kus vurulacak, yada malatyaya yazik olacak.

cok kötü bir durum.

gsli futbolculara ve geretse gelince onlarda ulusoya güvendiklerinden sampiyonluktan eminler, yani hersey olabilir. benim icin sampiyonlugun artik bir önemi yok, önemli olan bu olaylarin aciga cikmasi ve türk futbolunun pisliklerden arinmasi.

simdi ya fener, ya denizli, yada malatya yanacak. Neden, cünkü ince hesaplar bunu gerektiriyor, biz hep ligin üst kesimlerine bakiyoruz asil serefsizlikler ligin alt kisimlarinda. sirf fenere karsi denizli bu hale getirildi, sucu ne? son macinin fenerle olmasi, sirf denizli aciklama yapmasin diye belkide malatya bitecek. gecen sene sakarya olayi, ondan önceki sene bursa olayi.