yapma airdem kardes olaya biraz
objektiv yaklas burada fanatiklik taslama, seni mert bilirim ve kendin gibi davran lütfen.
evet gecen sene ki macta ayni hakem hata yapti ve cok sükür bjk kazandida bizim sampiyonluk lekelenmedi.
bak kardesim hakemler hata yapabilir bu her yerde dogaldir, ama egerki bir hakem yaptigi hatalar yüzünden bir takima üc dakikada iki gol yedirtiyor ise, bu art niyetlilikten baska bir sey degildir.
okanin pozisyonunda okan taban ile kareteci gibi ümite giriyor ve ümitin yaptigi hic bir hareket yok, zaten durdugu yerde kaliyor, okan onun üzerine geliyor. o pozisyonda faul fener lehine verilmeli idi ve okana en az bir sari kart cikmali idi. ikinci golden önce tümer tuncayi arkadan itiyor ve dürürüyor bu da kesin fener lehine faul olmali idi.
baska bir pozisyonda semih gole gidiyor ve cordobayi gecmis bir durumda bos kaleye cepheden topu gönderecek ve cordobadan faul yiyiyor, bu pozisyonda cordobaya kirmizi cikmasi sart, pozisyonun devaminda alex top ile bulusuyor bos kaleye topu gönderme ihtimali 100 de 100 ve cordoba alexide yere yikiyor, buda kirmizi karrt ama hakem bir pozisyonda iki kirmizi kart hak eden cordobaya sari bile gösteremiyor. baska bir pozisyonda mehmet yozgatliya ceza alani icinde faul var ve hakem bunuda es geciyor.
ben sadece ilk yaridakiere deginmek istemistim.
pozisyonlara tarafsiz olarak bak bu maci hakem verdi bjkye bu kesin, objektiv olan herkes bunu kabulenir. zaten is isten gecmis kabulensen ne olacak etmesen ne olacak.
fener hakemide yenip maci alabirdi belki, eger volkan adam gibi baraj kurdursa idi, tuncay topu okadar ayaginda tutmasa idi ve fener ilk yari fener gibi oynasa idi. ama ben eger bu hatalar yapilmasa idi de bjk nin kupayi alacagina inaniyorum, cünkü sahada bu ise inanmis bir hakem vardi.
tabiki bjk li futbolcularda emek harcadilar, sadece hakem kiyagi ile olmaz böyle seyler biraz mücadele etmek lazim, o yüzdende bjklileri ve seni kupadan dolayi tebrik ederim.
|