Istersen seninle bir oyun oynayalim?
Biliyorsunki varsayimlar ise yaramasa bile fikir ayriliklari icin iyi birseydir.
Farz edelimki dün Fener olmayan bir faul ve firikten ilk gölü, daha sonrada faulle kazanilan toptan dolayi ikinci gölü atti. Senin aklindan ne gecerdi?
Eger bu duruma belli bir uslupla tepkini koyarsan, seni anlarim!
Eger normaldir hakemin taktiri fenerle ilgisi yok olur böyle seyler dersen, o zaman kusura bakma ama sende bir problem var derim.
Bilmem anlatabildimmi?
Gelelim 4:3 lük maca. Hani su tisört basmalar ve sezonu kurtardiginiz maca!
Biraz harbi olun diyorsun. Peki daha ilk devrede fener size o macta en az 5 fark yapmazi lazim iken, sen skora bakarak burda ahkam kesiyorsunda, biz konusuncami harbi olmuyoruz. Sen o zaman, aman kazanalimda nasil olursa olsun düsünmedinmi? Fener top aynadi, size futbol dersi vermedimi o macta?
Ha evet birde su mactan sonraki fenerli futbolcularin madalya almamalari durumu var!
Düsün bakalim, Federasyon baskani (Tüm Külüplere ayni mesafede oluyorlarya) mactan önce diyorki, eger Besiktas kazanirsa kupayi ben verecegim, eger fener kazanirsa ben vermem.
Simdi ben sana soruyorum: Hani sportmenlik, ayni fair play?
Ben Fenerli futbolcu olacagimda bu sözlerden sonra hic birsey olmamis gibi baskana gülümseyecegim ve madalyami alacagim, öyle mi?
Kusura bakma ama delikanlilik ölmedi daha!
Biz Besiktasa ne ilk nede son defa yenildik. Bizim mücadelemiz adaletsizlige karsi!!!
Ama simdi sen dersinki fener elle gol atinca nicin adaleti savunmadin….
E ben bosuna demiyorumki: Öküzün altinda buzagi ariyorsunuz diye….

))
Harbi Fenerli
Feytu
Not: Airdem bu forumu takip etdigim kadariyla seni Objektiv birisi zannederdim. Görüyorsunki Feytu bile yanilabiliyor. Bosver bu kavanoz dipli dünyayi ben kurtaracak degilimki?