Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.05.2006, 22:57
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Kupa bjknin

öncelik ile bjklileri tebrik ederim, mutlu olmak haklari. macin teknik yanina girmek istemiyorum, cünkü sonucta bir final mücadelesi ve telafisi yok.

sadece iki tane hakem hatasina girmek istiyorum, bjknin atigi birinci golden önceki faulde fener ceza alani önünde okan karete yapar gibi ümitin üzerine gitti ve hakem hatali karar vererek bjk lehine faul verdi ve serbest vurustan bjknin gölü geldi. bjknin ikinci gölünden öncede tümer tuncaya faul yaparak topu aldi hakem es gecti ve bjk 2:0 öne gecti.

eger bir golde hatali olur isen birsey denmez ama iki tane hatali gol yedirtiyorsan bir takima, kimse kusura bakmasin ama ben bunda art niyet ararim, cünkü bal gibi art niyetli.

hakemin bu hatalari sonuca etki eti ve bjk hakem hatasi ile kupayi müzesine götürmüs oldu. buda ulusoyun akrabasi olan demirörene hediyesi olmus oldu.

neyse sonucta bjk kupayi aldi, hic kimse bir kac sene sonra cikip demeyecek hakem ilk yari fenere iki tane gol yedirdi ve fener hakem yüzünden 2:0 geri düstügü icin kupayi alamadi. hayir kimse bunu demiyecek bu ünvani bjk aldi diyecekler. neyse centilmenlik bizde kalsin, bjklileri teprik ederim sevinmek hakiniz.