Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.04.2006, 13:44
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard YildirimDemirörenden carpici aciklamalar

Bugünki Gazetelerden okudum. Demirören diyorki:

1. Bundan sonra Fenerin dedikleri olmayacak.

2. Yabanci Futbolcu konusunda ben alti yabancinin kalmasini söyledim ve benim dedigim oldu.

3. GS Sampiyonluga daha yakin ve bu sene GS´nin Sampiyon olmasini istiyorum

Daha cok sey söylüyor ama onlar bjk icin koyduklari hedefler ve o hedeflerin koyulmasi normal.

Simdi ben soruyorum:

1. Yildirim Dömirören diyorki artik Aziz Yildirimin dedigi olmayacak. Aziz Yildirimin Fenerbahce camiasi icinde söyledigi hersey Fenerbahce camiasinin ilgi alanindadir, o yüzdende Demirören fener camiasinin ic olaylarina karisma haddine degil. Türk futbolundan Aziz Yildirimda diger kulüp Baskanlarida Federasyondan ve degisik kurumlardan birseyler istemistir ve istiyorlardir. Bunlarin yapilmasi veya yapilmamasina ancak Federasyon veya degisik Kurumlar karar verir. Egerki federasyon Aziz Yildirimin istedigi birseyi sirf Aziz Yildirim istiyor diye yapmissa ve o dogrultuda türk futbolunu kaosa götürmüs ise ve sayin Demirören bunu biliyor ise. O zaman cikip ispatlasin, eger öyle birsey olmus ise cikip niye engeleyemedinide aciklasin.

2. Yabanci Futbolcu böyle kalmasini Demirören istemis ve böyle kalmis. Yani Aziz Yildirimin dedigi oluyor diye isyan eden demirören kendi dedigini yaptiriyormus. federasyon hemen aciklama yapmali ve Yabanci futbolcu sayisinin Yildirim Demirören söyledi diye degil baska faktörler ortada oldugu icin ayni kalsin desin ve ispatlasin. eger durum demirörenin dedigi gibi ise o zaman demektirki federasyon demirörenin dediklerini yapiyor.

3. Demirören bu sezon GS Sampiyon olsun diyiyor. BJK camiasi acaba bu aciklamayi kaldirabiliyormu? BJK büyük kulüplerimizden birisidir ve baskaninin hrdefi hep kendi kulübünün Sampiyonlugunu istemek olmali. baskalarin Sampiyon olmasini istemek bjk kulübünü kücültür ve Demirören bu aciklamasi ile bjk Kulübünü kamuoyu karsisinda kücük düsürmüstür. Bunun hep onurumuz icin yasiyoruz diyen bjk camiasi tarafindan temizlenmesini bekliyorum. Demirörenin bu aciklamalari karsisinda 33. haftadaki BJK - GS mücadelesi önem tasimistir. Ben bjk kulübünün GSye yatip $ike yapacak kadar kücüldügünü zan etmiyorum. yensede yenilsede bjk temiz bir mac ortaya koyacaktir. Ama bjkli futbolcular böyle bir durumdan etkilenmeyecek anlami tasimaz bu, simdi bjkli futbolcular piskolojik olarak baskanimiz gsnin sampiyonlugunu istiyor deyip gs macinda isteksiz görünr bilirler. ve bu durumda ne yazikki bjk camiasi lekelenmis olacak.

Demirörenin hemen cikip bu durumu düzeltmesini bekliyorum. Aziz Yildirim aleyhine bir suclamasi var ise ispatlari ile ortaya koysun. gazeteler söylediklerini captirdi ise hemen cikip ben öyle demedimdemeli.