Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.04.2006, 21:57
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Vallahi bende sana sasiriyorum

Konuyu saptirmasini iyi beceriyorsun. ben Yabanci siniri hakinda birsey yazmadim.

Yabanci sinirlamasi ciddi bir durumdur ve kalkacak ise belli kiriterlere göre olmali. simdiki kiriterlere göre sinirsiz yabanci sahisi sakincalidir. hatta 6 yabancida sakincali, ben sinirin kalkmasindan yanayim ama belli bir kalitede yabanci transferi kiriterleri konulmasi sarti ile.

gelelim konumuza evet fener hakem hatasi ile bu sezon üc gol atmistir. gs bu sezon hicmi hakem hatasi ile gol atmadi. fener ayni anda hakem hatasi ile iki gol yemistir ve bir kac golü iptal edilmistir.

Birakin hakemlerfeneri koruyor hikayelerini hakemlerimiz yillardir bu hatalari yapiyorlar.

Bicakci federasyonunun feneri kayirdigini söylüyorsun o zaman ispatlamani senden bekliyorum.

Ulusoy federasyonu gsyi destekliyor tüm olanaklarini gs emrine sokmus durumda, tipki ilk ulusoy dönemi gibi. Ispati ise son verilen kararlar.

fb futbolcusunun lisansi askiya aliniyor ve fbye kendisini savunmasi icin zaman taninmiyor.

gsye avans para veriliyor ve bu paranin faizi gsye hibe edilmis oluyor. cok kötü sartlarda mücadele eden ve hatta deplansman masraflarini ödeyemeyen ikinci lig takimlarina niye para verilmiyor. bu federasyon sadece gsnin mi federasyonu?

tabiki sen bunlari anlamazsin konuyu saptirirsin.

gsyi elbetekiyenip sampiyon olacagiz bundan hic bir süphem yok ama federasyonun davranislarina tepki koyulmuyacak anlami tasimaz bu.

Haksizliga köz yumak yok. eger gsninde hakki yenilse idi onada tepki koyardim. tabiki sen yine konuyu saptiracaksin. varsin öyle olsun.