güldürme adami
burada Küfürü ve siddeti savunacak degilim bjk macindaki pankart bence mizahi bir seydi ve Aziz baskan mactan bir kac gün sonra cikip, benim bilgim disinda olmustür özür dilerim dedi, ve sen hala o olayda yildirimi elestiriyorsun.
gs macindaki küfüre gelince, gs taraftarlari küfür eti ve fb taraftari ayni sekilde karsi verdi (ben küfüre küfür ile siddete siddet ile karsilik vermeyi dogru bulmuyorum ve savunmuyorum, ama birseyin neden yapildigida arastirilmali), gsli futbolcular özeliklede hasan sas ve ümit karan trübünleri tahrik etiler ve küfür etiler (bence bir futbolcunun trübünleri tahrik etmesi bir suc olmali ve ayni zamandada trübündekilrin bu tahrige kötü anlamda tepki vermeside suc olmali), bir spor sever olarak oturup takiminin sporcularinin sportmence olmayan davranislarini elestirecegine cikip fenerbahceyi elestiriyorsun. herkes kendi kapisinin önündekü pisligi temizlesin.
Aziz Yildirimdanda daha cok küfür ile mücadele eden bir yöneticiyi tanimiyorum. taktir edecegine camur atiyorsun. tamam fener trübünlerinde küfür var ama ASY ve inönüde küfürün allahi var (niye bunu yazmiyorsun), hic olmazsa Aziz baskan kendi trübünlerindeki küfürü bitirmek icin caba sarf ediyor sizin baskanlar ne yapiyor?
sen küfüre falan karsi degilsin senin isin gücün aziz yildirima ve fenerbahceye camur atmak, aksi taktirde diger statlardaki küfürü ve yöneticilerinin bu konudaki tutumunuda elestirirdin. kadiköyde oldugunda elestirilecek diger yerlerde oldugunda susulacak, yok öyle yagma bu meret futbolumuzdan cikana dek nerede oldugu fark etmez taviz taninmamali.
taviz tanina tanina buraya gelindi kac senedir ASY ve inönüde cogalan küfür gün gectikce kadiköyde azaliyordu, ASY ve inönüdeki küfürler ile mücadele eden cikmazken, aziz baskan kadiköydeki küfürü sifira indirmeye calisti. eger sizin baskanlarda ayni mücadeleyi gösterselerdi simdi yok olurdu bu meret. birde ASY´de ve inönüde fbye ve baskanina her macta küfür ediliyor bunlara karsi cikmiyorsun kadiköyde acilan mizahi bir pankarta dil utatiyorsun. cok komik bir durum bence ve art niyetliligini ortaya cikariyor.
|