aman aman
tabiki en iyisini yapmak zorundalar, en kaliteli sanatciyi koymalilar. neden? cünkü ilgi cekecegini biliyorlar filmin, millet bakip ahanda türk sinemasi bu?! mu desin.
Elestirimden gayet acik ortaya döküyorumki, türkiyenin serefinin bir mafyaci tarafindan kurtarilmasindan son derece rahatsizim, filmin keisnlikle kazandirici ve birseylere aciklik getirici oldugunu düsünmedigim gibi, igrenc bir popülüzm kurbani yapiyor hayranlarini ve bunun da eseridir. kesinlikle ve kesinlikle bahsedildigi ve lanse edildigi gibi bir olay film degildir. kurgusal fikirlerle emobilize edilmis bir takim gercekler, halkin bagrina sokulmaktadir. hayatimda bircok filme gittim k+ücük yastan bu yana, sneak dede bulundum ve berbat filmler izledim, ama hic biri bu denli migdemi bulandirim "yahu sana neeeaaa leeean, anlamadiginiz isi bu sekilde yok polat gitmis de türkiyeyi savunmus, lennnn polat kim???" diyerek filmin ortasinda salondan ayrilmamisimdir. demekki bu gözler daha neler görecektir.
bu filmi begenen sunu da izlemistir: Hababam Sinifi Üc Bucuk, Mehmet Ali bizim abimizdir....boooooooööööaaaahhh
|